Zonguldak Valisi Ahmet Çınar beraberinde Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan İnan ile birlikte Karaelmas Gazeteciler Derneğini (KGD) ziyaret etti.



Vali Çınar, ziyaretle ilgili olarak  şunları söyledi;



“Biraz geç kalınmış iade-i ziyaret oldu. Elimizden geldiğince bütün öncelikle devlet dairelerini, müdürlerini, meslek örgütlerini, gazeteci örgütlerimizi geziyoruz. Ziyaret yaparken aynı zamanda meseleler de gündeme geliyor. Böylelikle koordinasyonu sağlamış olur. Ben teşekkür ediyorum güler yüzlü ve iyi niyetli ağırlandığımızdan dolayı ve işleri güçleri rast gelsin.”



KGD Başkanı Osman Sav’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu.



“Sayın Valimiz geldiğinden beri çok yoğun bir koşturma içerisindedir. Bir türlü bir araya gelememiştik. Bu yoğun gündem arasında bizlere vakit ayırdı ve ziyaretimize geldi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir sergi düzenlemiştik ve o zaman kendisini özel davet etmiştik ama toplantısı olduğu için gelemedi ve şu anda vakit buldu ve yoğun içerisinde geldi. Kendisine teşekkür ediyorum. Sayın Valimizin dediği gibi hem ziyaret hem de sorunların istişaresi tarzı bir ziyaret oluyor. Ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.



Vali Çınar, KGD ziyaretinin ardından Belediye Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda Roman Korosu’nun çalışmalarını izledi.



 

Editör: TE Bilisim