Haber: Selçuk KOÇAKLI

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Zonguldakspor’a destek için düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada Zonguldaklılık dersi verdi.

Zonguldakspor’un bir hafızası olduğunu ve şehrin takımı olduğuna dikkat çeken Vali Çınar, Zonguldakspor’a sahip çıkılması gerektiğinin altını çizdi

Zonguldakspor’a destek yemeğine katılan işadamları ve belediye başkanlarının ilgisizliğinden rahatsız olan Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, takıma destek olmanın bir görül meselesi olduğunu belirterek, ‘Takımın bir borç hali var. Biz bütün işadamlarımıza ulaşacağız. Onları ne istediğimizi söyleyeceğiz. Bu şehrin meselesi için istiyor. Kimse bu parayı cebine atmayacak. Buna herkesin ilgi duyması gerek. Kim veriyor kim vermiyor bakacağız’ diye konuştu.

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar yaptığı konuşmada şunları söyledi;

‘Zonguldakspor şehrimizin takımı’

“Bazen burada yüksek rakamlar verilir. Sonra imkânlar şartlar zor olabilir. Vazgeçmeler kırıcı olabilir. Zonguldakspor şehrimizin takımı. Bir hafızası var. Bir geçmişi var. Takımlar şehrin bilincini geliştirir. Birlikteliği dinamik kılar. Gençlerimizin için insanlarımız için bir rahatlama sağlar. Ne yönüyle bakarsanız bu güzel şeydir. Futbol bütün dünya da toplumu sürükleyen bir spor dalıdır. Türkiye’de de şehrimizde de böyledir. Dolayısıyla Zonguldakspor’a bizim sahip çıkmamız şart. Biz bu şehre hizmet ediyoruz bu şehirde yaşıyoruz bu şehrin her sektöründe öncüsü benim. Bu şehirde sorumluluklar yükümlülükler var. Dolayısıyla bu şehri yükümlülüğü almamız lazım.”

‘Kimse bu parayı cebine atmayacak’

Belediyelerimize biz bir rakam göndereceğiz. Bunlar anlaşılan rakamlar olacak. Belde belediyelerimiz dâhil. Bunu biz 3 taksit yapacağız. Tarihler koyacağız. Bu rakamları 3 taksitle isteyeceğiz. Ticaret Sanayi Odaları Başkanları kendi sanayi bölgelerini gezmekle her bir işadamlarımıza esnafımızı ulaşacaklar. Sizde bunu 3 taksitle ödeyin diyeceğiz. Bu şekilde daha doğru olacağını düşünüyorum. İlk rakam oluşması gerekiyor. Takımın bir borç hali var. Biz bütün işadamlarımıza ulaşacağız. Onlara ne istediğimizi söyleyeceğiz. Bu şehrin meselesi için istiyoruz. Kimse bu parayı cebine atmayacak. Buna herkesin ilgi duyması gerek. Kim veriyor kim vermiyor bakacağız. Bakacağız da ne yapacağız bir şey yapmayacağız. Kim bu şehrin meselesine destek veriyor,  kim vermiyor? Bu sadece gönül meselesidir. Bunun kimse zararını görmeyecek. Herkese ticaretli faaliyetler diliyoruz. İnşallah daha çok zengin olursunuz. Destek veren herkese çok teşekkür ederiz.”

Editör: TE Bilisim