Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Zonguldak Merkeze bağlı İncivez Mahallesinde vatandaşların ve Üniversite öğrencilerinin sorunlarını dinledi.

Bülent Ecevit Üniversitesi kampüsünün yer aldığı İncivez Mahallesinde Zonguldak İlköğretim Okulu öğrencilerinin yoğun trafik içinde kalması nedeniyle yol düzenlemesi yapılması gündeme geldi.

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Milli Emlak Müdürü ve İncivez Mahalle Muhtarı Hüseyin Cevher, öğrencilerin yoğun trafik içinde kalmaması nedeniyle çözüm yolları aradılar.

Zonguldak İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek sorunları dinleyen Vali Çınar, daha sonra İncivez caddesine çıkarak Üniversiteli öğrencileri dinledi.

Zonguldak Belediyesi tarafından aylardır süren yol-kaldırım çalışmaları nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını anlatan Üniversiteli öğrencileri caddenin düzenlenmesini istediler.

TTK’ya ait Havalandırmanın bulunduğu ve Anıtlar Kurulu tarafından korumaya alınan alanı da gezen Vali Çınar, alanın Üniversite ve gençlere kazandırılması amacıyla getirilen önerileri dinledi.


Editör: TE Bilisim