Ereğli Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Uysal, 4 yıllık görev süresi içinde söz verdiği 22 projeden sadece bir tanesini hayata geçirirken, yerel seçimlere aylar kala Kent Meydanı projesi’ni hayata geçireceğini söylüyor.

Zonguldak’ta seçilen bir çok Belediye Başkanı mevcut alanları yıkıp, yerlerine yeni projeler hazırlayarak ilin gelişmesine, ufkunun açılmasına hiçbir katkı sunmadan görev sürelerini doldurup yeniden seçilmenin hesaplarını yaparken, 67 yaşında Karayolları görevinde bulunmuş Samsun Byükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun’u yeniden inşaa etti.

Mevcut alanları muhteşem projelerle yeniden Samsun’a kazandıran Yılmaz, seçildiği ilk dönemde denizi doldurarak dev projelere imza attı.

Tüm siyasi rakiplerine rağmen yaptığı hizmetlerle halkın teveccühünü kazanan ve Samsun’u yeni baştan inşaa eden Yusuf Ziya Yılmaz  Türkiye’nin en büyük golf sahalarından birini kente kazandırırken, seyir terasları, tranvay hattı, kilometrelerce sahil bandı, Amazon şehri, Batı ve Doğu olmak üzere kilometrelerce park alanları, teleferik hattı, kanal projesi gibi dev projelere dahi “Dev” diyemezken, Zonguldak’ta mevcut alanlara park düzenlemesi yapan Belediye Başkanlarının “Dev proje” olarak halkı tanıtması Belediye Başkanlarının ne kadar sığ olduğunu ortaya koyuyor.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın yapmayı düşündüğü Kent düzenleme Projesi;


Burası da Samsun Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın Samsun'a kazandırdığı sahil dolgu alanı;


Editör: TE Bilisim