Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni kabineyi açıklamasının ardından değerlendirmelerde bulundu. Çağlayan açıklanan kabineyi ve yeni sistem hakkında ki değerlendirmesinde, “Yeni ve güçlü Türkiye’nin ilk günü” sözleri ile vurguladı.
“KÖHNE BÜROKRASİ SONA ERECEK”
Türkiye’nin artık daha hızlı ve emin adımlarla yürüyeceğine dikkat çeken Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, “Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan TBMM’de ettiği yeminin ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde muhteşem bir tören ile yeni ve güçlü Türkiye’nin doğuşunu dünyaya ilan etti. Külliyede teşkilatların ve vatandaşların yanı sıra dünya liderlerinin yerini alması aslında Türkiye’nin dünyada ki imajının bir aynası bir yansıması olarak yorumlanmalı. Diğer taraftan güçlendirilen sistem ile birlikte Türkiye’nin de zafere yönelik atağa kalkacağı hiç kuşkusuz ki dost düşman herkes tarafından aşikardır. Hani şair diyor ya ‘Ve bir devrim evvela  devrimi devirecek’ işte Türkiye bunu başarmıştı. Dönüşüm ve değişim kurumları baştan aşağıya yenileyerek millete hizmet noktasında köhnemiş bürokrasinin de önüne geçecektir” dedi.
“TAŞKIN, BARAJI AŞIYOR”
Yeni sistemden kabinenin Türk toplumunu sırtında taşıyarak daha ileriye götüreceğinin altını çizen Başkan Çağlayan, “Türkiye kutlu bir geleceğe emin adımlarla ilerleyecektir. Yeni bakanlıklarımız ve kabinemiz toplumu sırtına alarak daha ileriye götürecektir. Refahı yükseltmek ve ekonomimizi ilk 10 ekonomi arasına sokmak için artık bir engel kalmamıştır. Bir millet geliyor ki tarihinde hep küllerinden yeniden doğmuş. Doğmuş, küllenmiş ama ayağa kalkmayı öğrenmiş. Artık taşkın baraj setlerini aşıyor, yıkarak geliyor. Büyük Türkiye’nin önünü kimseye tıkayamayacak. Bir şiir ile sözlerimizi bitirelim ;
O gün bir kanlı şafak, gökten üflenen ateş;
Birden, dağın sırtında atlılar belirecek.
Atlılar put şehrine gediklerden girecek;
Bir şehir ki, orada insan ayak üstü leş.

Yalnız iman ve fikir; ne sevgili ne kardeş;
Bir akıl gelecek ki, akıllar delirecek.
Ve bir devrim, evvela devrimi devirecek.
Her şey birbirine denk, her şey birbirine eş.

Fertle toplum arası kalkacak artık güreş;
Herkes tek tek sırtına toplumu bindirecek.
Gökler iki şakkolmuş haberi bildirecek.
Müjdeler olsun size; doğdu batmayan güneş!

Editör: TE Bilisim