AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun 2018 yılı nedeniyle bir mesaj  yayımlayarak, Zonguldaklıların 2018 yılının sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini Allah’tan diliyorum ifadesine yer verdi.



Tosun, “Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, ilklerin şehri olan Zonguldak’ta başlatılan ve devam eden yatırımların 2018 yılında da devam edeceğini belirterek, Kongre ile alacakları yeni solukla yatırım ve kalkınma hamlelerini sürdüreceklerini söyledi.



2023 hedefine biraz daha yaklaştıklarını dile getiren Zeki Tosun, 20 Ocak tarihinde yapılacak 6. Olağan kongre ile teşkilat yenilenmesini ve yeni yapılanmayı tamamlayarak 2019 yılında gerçekleştirilecek olan Yerel, Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hız vereceklerini ifade etti.



2018 yılının seçimlere hazırlanma, yatırım ve hizmet yılı olacağını söyleyen Tosun yeni yıl mesajında şu görüşlere yer verdi; “Saygıdeğer halkımıza bugüne kadar olduğu gibi 2018 yılında da en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. 20 Ocak tarihinde yapacağımız 6. Olağan kongre ile belde ve ilçe teşkilatlarımızın ardından il teşkilatımızı da yenileyerek, yeni bir soluk ve yeni bir heyecanla çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.



2023 hedefine ve vizyonuna ulaşabilmek için 2019 yılında yapılan yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri bizim için dönüm noktası ve kıstas olacaktır. AK Parti olarak ülke genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da gençlik kollarımız, kadın kollarımız ve tüm teşkilatlarımızın yanı sıra Milletvekillerimizle birlikte el ele vererek halkımızı kucaklayıp yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en yüksek oyu alarak yolumuza devem edeceğiz.



2017 yılında olduğu gibi 2018 yılında da Zonguldak’ımıza yatırımlar hızla devam edecek. Yarım kalan çalışmalar tamamlanarak hizmete açılacak. Filyos Liman inşaatı ve endüstri yatırım bölgesi son noktaya gelecek. 2018 yılı Zonguldak sanayicisi, esnafı, işçisi, çiftçisi ile büyümenin tarihinin yazılacağı gibi, terörün karşısında, mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz. 2018 yılında da birlik ve beraberliğimizi koruyarak mücadelemizi ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İsmi ne olursa olsun her türlü terörle sonuna kadar mücadele edip, birliğimizi, dirliğimizi ve huzurumuzu bozmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Kararlılığımızı terörü sonlandırıncaya kadar, hainler cezalarını buluncaya kadar sürdüreceğiz.



Bu duygu ve düşünceler ile Başta Zonguldaklı hemşehrilerimiz olmak üzere, halkımızın, milletimizin ve tüm mazlumların yeni yıllarını en içten dileklerimle kutluyor, 2018 yılının sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini Allah’tan diliyorum.”dedi.



 
Editör: TE Bilisim