Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinin Cumayan Mahallesinde geçtiğimiz günlerde bir otomobilin çarpması sonucu beli kırılan ve yaklaşık 15 günden bu yana koruma altına alınıp beslenen köpeğe Filyos Belediyesi zabıta ekiplerinden şefkat eli değdi.

Yaklaşık 15 gün önce beldenin Cumayan Mahallesinde sürücüsü ve kimliği bilinmeyen bir otomobilin çarpması sonucu beli kırılan köpek mahallede ikamet eden vatandaşlar tarafından koruma altına alındı. Durumu Filyos Belediyesi zabıta ekiplerine bildiren duyarlı vatandaşlar, olayın duyulmasının ardından Filyos Belediyesinde görevli Kadir Bıçakçı ve Uğur Sefercik isimli zabıtalar hemen köpeğin olduğu mahalleye gitti.

Vatandaşlar tarafından koruma altına alınan köpeği ilk olarak yerinde inceleyen zabıta ekipleri köpeği bir kolinin içine koyduktan sonra Çaycuma ilçesinde bulunan Doğuş Özdil isimli veteriner hekime götürdü. Veterinere götürülen köpek burada tedavi altına alındı. Vatandaşlar zabıta ekiplerine teşekkür ederek son zamanlarda televizyonlarda yaşanan köpek eziyetlerine karşı herkesin duyarlı olmasını istediler.

Editör: TE Bilisim