Eski Enerji Bakanı, Zonguldak Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Zeki Çakan, 24 Haziranda yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri ile ilgili bir çok parti ile adı anılması konusunda açıklamalarda bulundu. Hiçbir yetkili ve siyasi ile görüşmediğini ifade eden Çakan, siyaseti de düşünmediğini ifade etti.

SİYASETİ DÜŞÜNMÜYORUM...

Hiçbir yetkili ve siyasi ile görüşmesi olmadığını ve siyaseti de düşünmediğini ifade eden, Çakan,“ Hiçbir siyasetçi ile görüşmedim. Siyaseti de düşünmüyorum. Sadece izliyorum ve gözlemliyorum. Şuanda Türkiye de belirli siyasi sosyal ekonomiyi yakından takip eden bir eski siyasetçiyim ”dedi.

ALLAH EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET EDENLERİ NASİP ETSİN...

Hem Zonguldak’a hem de Bartın’a en iyi şekilde hizmet edebilecek kişilerin gelmesi isteyen Çakan, “Zonguldak, Bartın en iyi hizmet ettiğim iki bölge ve şehirdir, yakından takip ediyorum. Bu seçimde inşallah en iyi şekilde hizmet edenleri nasip etsin her iki şehrime de”dedi.

KİMSEYLE GÖRÜŞMEDİM...

Üstüne basa basa ifade eden Çakan, Açık ve net olarak söylüyorum, hiçbir yetkili ve hiçbir siyasi görüşmelerim olmadı. Sadece MHP İL Başkanı Hamdi Ayan’ı aradım aday adaylığı ilgili başarılar diledim. Dediğim gibi şuanda gündemi gözlemliyorum ve izliyorum ”dedi.

Editör: TE Bilisim