Tür Siyasi tarihinde önemli bir yer tutan Milliyetçi Hareket Partisinin 50. Yaşını Kutlayan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun Cumhur İttifakının önemine değindi.

Merhum Alparslan Türkeş Tarafından 1969 yılında kurulan MHP’nin Türk Siyasi tarihinde önemli rol oynadığını dile getiren Zeki Tosun Mesajında şu görüşlere yer verdi; “1969 yılında Merhum Alparslan Türkeş’in Liderlinde kurulan ve bugün 50 yaşını kutlayan Milliyetçi Hareket Partisi kurulduğu günden bu güne kadar Türk siyasetinin önemli mihenk taşını oluşturmuştur.
Merhum Alparslan Türkeş’in ilkeleri ve düsturları çerçevesinde Ülke menfaatlerini, Ülkemizin Bekasını, Vatanın bölünmez bütünlüğünü, Bayrak, Millet, Ülkü ve Türklüğü parti menfaatlerinin üstünde tutan MHP, bugün Genel Başkanları Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde 15 Temmuz hain darbe girişimindeki dik duruşu ve Milli Birlik ve ülke mutabakatını oluşturan Cumhur İttifakı çerçevesinde Türk Milliyetçiliğini ülkü edinerek hainlere geçit vermemiştir.
Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi MHP İle kurduğumuz Cumhur İttifakı Ülkemizin ve Milletimizin menfaatleri doğrultusunda, Terörle mücadelede, ülkemize karşı yapılan ekonomik, siyasi ve kültürel saldırılar karşısında el ele gönül gönüle vererek mezara kadar sürecektir.
Bu gün 50 yaşını kutlayan Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kuruluş Yıldönümünü teşkilatım adına kutluyor, başta Merhum Alparslan Türkeş olmak üzere hayatlarını kaybetmiş olan Tüm MHP yöneticilerine ve üyelerini Allah’tan Rahmet diliyor, kendilerini saygıyla yad ediyorum.”

Editör: TE Bilisim