Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Son günlerde ekonomide yaşanan gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

 Demir, “Ülkemiz belli merkezlerce yürütülen hadsiz bir ekonomik saldırı ile karşı karşıya olup, Hükümetin açıkladığı ekonomik programın hedefleri ve alınmakta olan önlemlerin başarısı için iş dünyası olarak azimle destek olmaya kararlıyız  ifadelerine yer verdi. 

Demir, “Son dönemde karşılaştığımız finansal zorlukları milletimizle dayanışma içinde aşacağız. Türkiye ekonomisinin temelleri sağlam olup ve bu süreçte reel sektörümüzün üretim ve istihdam kapasitesinin korunması son derece önemlidir”

Demir, “İş dünyası olarak, Hükümetin açıkladığı ekonomik program ve alınmakta olan önlemlerin uygulanmasıyla, ekonomimizin yeniden dengelenerek sürdürülebilir büyüme sürecine süratle döneceğine inancımız tamdır”dedi

Demir, “Ülkemize yönelen bu ekonomik saldırı karşısında herkesin sorumlu davranması, daha fazla çalışması, daha fazla dayanışmamız, daha fazla birlik ruhu ile hareket etmemiz gerekmektedir. Zonguldak iş dünyası olarak ülkemize karşı yapılan tüm ekonomik saldırılara karşı devletimizin yanındayız”dedi. 

Editör: TE Bilisim