Uçar, Belediye projesi ile işletme sahibi oldu!

İl Başkanlığı döneminde, dönemin Belediye Başkanı Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’tan sahilden yer alarak Özsüt’ü açan AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Selim Alan üzerinden İl ve Merkez İlçe’yi görevden aldırarak yeni yapılacak projelerde teşkilatı by-pas etmeye çalıştığı ileri sürülüyor.

Sahil projesinde ÖZSÜT olur mu?

Seçim döneminde İl ve Merkez İlçe teşkilatı ile ziyaretler yapan Belediye Başkanı Selim Alan, Genel Merkez’e yaptığı şikayetlerin ardından Milletvekili Hamdi Uçar ile birlikte kamuoyuna mesaj veriyor.

Seçimden önce Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ile gittiği Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Köksal Bahar’a bu kez Milletvekili Uçar ile birlikte giden Selim Alan, siyasi birlikteliği Hamdi Uçar ile yapması kamuoyunu tedirgin etti.

Alan tarafından yerel seçimde sözü verilen hükümet destekli, milyonluk Sahil ve Lavvar Alanı Projesi’nde Hamdi Uçar’a ve yakınlarına ait bir işletmenin açılıp-açılmayacağı merak konusu oldu.

Zonguldak’ı Hamdi Uçar’a teslim ettiler

Liste başına genel Merkez tarafından ‘ağabey’ olarak konulan Milletvekili Polat Türkmen ve Çaycuma Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’nun gelişmelere seyirci kalması, “Zonguldak siyaseti Belediye Başkanı Selim Alan ve Hamdi Uçar’a bıraktılar” yorumlarına neden oluyor.

Editör: TE Bilisim