Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Hükümet Caddesinde  kaldırım, yol ve ışıklandırma çalışmaları ile birlikte 10 bin ton asfalt döküm çalışmalarına başlayacaklarını bildirdi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Hükümet Caddesinde devam eden kaldırım çalışmalarını inceledi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tekin, “Hükümet caddesindeki kaldırım çalışmaları tamamlandığında ilçemize yakışır bir hale geleceğini söyledi. Önümüzdeki günlerde 10 bin ton asfalt döküm çalışmalarına başlanacağını ifade eden Tekin, şöyle konuştu:
“Pazartesi itibariyle kaldırım ve yol çalışmalarına başladık. 30 yıldır yapılmayan hükümet caddesindeki parke ve kaldırım çalışması bize nasip oldu. Daha önce burada çalışma yapmayı planlıyorduk, ama bazı engellerden dolayı anca başlayabildik. Kaldırım çalışmaları tamamlandığında caddemiz çok güzel olacak. Belediye binası önünden Hükümet Konağının oraya kadar kaldırım çalışması sürerken caddenin yolunda baskı beton ve ışıklandırma çalışmasına başlayacağız. Ayrıca oturma alanları ve çöp kutuları konulacak. Tertemiz bir cadde olacak. Tüm bu çalışmalar bittiğinde İlçemizin büyük bir sorunu çözmüş olacağız. Al caddesinde de yenileme çalışmalarına başlayacağız. Alaplı’daki çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. İlçemize yakışan çalışmaları yapmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde asfalt çalışmalarına başlıyoruz. İlk etapta 10 bin ton asfalt dökeceğiz. Karşıyaka mahallemizden asfalt çalışmalarına başlayacağız. Al caddesi, okullar caddesi ve yine ilçemizin en büyük sorunu olan aslında Belediyemize ilgilendirmeyen Üçler petrol ve kaymakamlık lojmanın oradaki yolu da vatandaşlarımız mağdur olmaması için biz asfaltlayacağız. Halkımıza en iyi hizmeti sunabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz.”

Editör: TE Bilisim