Öyle bir şehir düşününki  hiçbir konuda birlik olamıyor, birilerinin ak dediğine birileri muhakkak kara diyor, kendi kendini yönetecek kadroları kendi içerisinden bir türlü çıkaramıyor, ortaya atılan her fikir  şehri ikiye bölüyor, başarılı olan herkes için engel çıkarılıyor ve en önemlisi birbirinin yüzüne gülen herkes sırtını dönünce hançeri vurma fırsatını kaçırmıyor.

Bu durum siyasetçisi içinde böyle, basın camiası içinde, bürokrasi içinde böyle spor camiası için de böyle maalesef.

Hepiniz bu şehri elbette anladınız çünkü hepiniz bu güzel şehirde yaşıyorsunuz.

 Sorsanız bu güzel şehri herkes daha güzel bir hale getirmek için birlik beraberlik içinde hareket edelim diye masallar anlatıyor büyüklere, ama icraata gelince herkes yapılan yeni güzelliklere için için üzülüyor niye onlar yaptı diye.

Dedikodu almış başını yürümüş üstelik dedikodular pirim yapar hale gelmiş bu şehirde söz sahibi olanlar dedikodulara itibar eder olmuş. Dedikodu ortaya atanlar bakmışlar ki sonuç alıyorlar daha fazla dedikodu yapmaya başlamışlar.

Güzel bir iş yapılınca herkes ben yaptım demeye başlamış yapılan iş kötü olunca kimi sevmiyorlarsa suçu onun üzerine atar olmuşlar. Ben bilirimciler çoğalmış birlikte yaptık diyenlerin sayısı her geçen gün daha da azalmış.

Yine de umut olmalı bu güzel şehirde bu şehir için gerçekten daha iyi olsun diye mücadele edenlerin sayısı artmalı, onlara destek olanlarda çoğalmalı, çamur atanlara çirkeflikle engel olmaya çalışanlara ders verilmeli susturulmalı.

Yiğidin hakkı yiğide verilmeli, masal anlatanlara değer verilmemeli..

O zaman bu şehirde daha huzurlu oluruz daha da fazla severiz bu şehri..

Biz de dilimiz döndüğünce bu büyüklere anlatılan masalları paylaşalım sizinle büyüklerin dediği gibi anlayana sivri sinek saz…