AK Parti Çaycuma İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa eden Metin Malakçı, İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı hakkında çok ciddi iddialarda bulundu.

Yaptıkları bir telefon görüşmesinde kendisine “Kes lan. Size hesap vermeye mecbur muyum?” sözü ile ipleri kopardığını belirten Yönetim Kurulu Üyesi Metin Malakçı, tüm gerçekleri maddeler halinde açıklayacağını duyurmuştu.

Sosyal medya hesabında 15 madde ile çok ciddi iddialarda bulunan Malakçı, İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı’nın Fetö'cülerin aktif olduğu dönemde ev toplantıları yaptığını da iddia etti.

İşte Metin Malakçı'nın o iddiaları;

Bir hafta önce söz verdiğimiz gibi 15 maddelik açıklamam.
Akparti Çaycuma ilçe başkanının yapmış olduğu yanlışlar ve hataları yaşanan Genel sorunlar.

1 Delege secimlerinde halkin oyuyla gelmiş akpartli Bir belde belediye başkanımıza parti binasına sokmamak ve hakaret ederek üstüne yürüyerek parti binasından kovulmaya kalkışılması m.

2 Ak part çaycuma ilçe teşkilatının sosyal medya sayfasında bir Milletvekilimizin faliyet ve çalşma fotoğraflarının paylaşımlarından kendisi son derece rahatsız olmasi ve TM başkanına akparti sosyal medya sayfasında vekilimizin fotaraflarini paylaşmasını izin vermenesi vekilimizin paylaşılan fotoğraflarının da kendisi tarafından anında silinmesi.

3 Son yerel seçimlerdeki yapilan acemice büyük hataların bir kaçı.
belediye başkan adayımızın arkasinda durulmaması meclis listesi hazırlanırken başkan adayımızın kendi meclis üyesi listesini kabul edilmeyerek kendisine bizim blok listeyle seçime gireceksin dayatılması ve seçimi kaydettikten sonra da başarısızlığı kabul ermeyip belediye başkan adayımızın seçin harcamalarıyla dalga geçerek bahane edercesine bu işin böyle olacağı baştan belliydi deyip suçu başkalarının üstüne atılması.

4 Çaycuma belediyeninin suya %30 zam yapması ve çaycuma halkımıza yüksek fahiş fiyatta yol katılım ücreti çıkartması ve akpart meclis üyelerimiz de bu maddelerin geçmesinde talihsizce evet oyu vermesi ve bu sürecin iyi sağlıklı bir şekilde yonetilmemesi. bu konu sosyal medya ve kamuyunda yükses sesle konuşulup tartışılırken başkan kendisi suya sabuna doknmdan siyaset yapma tercihiyle ve ben karışmam kimseyi karşıma alamam kimseyle kötü olmak istemem parası olan gitsin ödesin demesi ve bu yol katılım tepkileri haksızca akpartinin ilçe yönetiminin üstüne kalması başkanda bunada haksızca göz yumulması ve bu konuda sesiz kalıp kamuoyuna geçerli gerekli bir açıklama yapılmaması.

5 Parti binamıza gelmeyen tüm Köy muhtarlarımıza tehtitkar davranış ve konuşmaları akparti teşkilat binamıza gelmeyen hiç bir muhtara hizmet mizmet yok denilmesi.

6 Akparti davasını bir gönül davası olduğunu itrak edemeyen akparti teşkilatını bir Devlet Memur kafası ve zihniyetiyle yönetilmesi Yönetim kurulu üylerinini kendisinin çalışan işçi ve memuru gibi görüp sürekli pasifize etmesi ve atarlı giderli ve Lanlı Lunlu konuşarak ve yapılacak kongörelerinde yeni yönetim llstesinde yer vermemekle tehditkar konuşması ve davranışları . Ve herkesin kendisine biyat ve itahat etme arzusu.

7 20 kişilk yönetim kurulu üyelerini çoğuna tek ben bilirim hep ben haklıyım edasında pasifize etmesi fitne fesat düşüncelerle Gurur Ego kibir abidesi edasinda davranışlarıyla köy başkanları ve muhtarlarimizı vatandaşlarımızı en az %80'nin akparti teşkilatına küstürüp ve çoğunun teşkilattan uzaklaşılmasına sebep olmuş ve telefonla arayarak zar zor toparlaya bildiği 4 kişi ile yönetim kurulu toplantısı yapılması .

8 Halkta ve seçmende hiç karşılığı olmayan herkesle kavgalı sorunlu olması. göreve geldi geleli gercek akparti dava adamlarını teşkilattan uzaklaştıran küskünlerin sayısı halt safaya çıkması
Akparti teşkilâtı ve tabanda bir barış birlik beraberlik havası yaratamaması.

9 kendine mualif olup ve düşünceleri fikirlerine uymayan birsi olduğunda hemen hain ve karalama kampanyası başlatarak sen muhalif gurupla berabersin haraket ediyorsun sen suçusun sen bucusun söylemesi ve kendisine gelince hiç utanmadan sıkılmadan benim Liderim Recep Tayyip Erdoğana 15 temmuz gecesi hain darbeye girişimine kalkışan FÖTULLAHCI terör örgütünün aktif olduğu dönemlerde onların ev toplantıları ve sohbetlerine katıldığını kendi ağzıyla söyleyip ıtiraf etmesi
bizde bunu duyduğumuzda şok geçirmiştik

10 Kendisinin etrafındaki tüm arkadaşlarını teşkilat kamerasından izleyip kim kiminle ne konuşuyor diye ses kayıt ve izleme ve arkadaşlarının sosyal medyaya hesaplarından kim kimi beğendi kim kimi paylaştı kim kiminle diye sapıkça rapor tutup dosya arşivi yapması buda bize tam br fetö taktiğini aklınıza getiriyor

11 Akparti Çaycuma ilçe yönetim kurulu üyelerinin yapabildiği faliyetleri para ve Aydıat vermek toplantıya gidip birbirimizin yüzüne yalandan gülüp pasta keserek Doğum günleri kutlamak bol bol fotoraf çekip paylaşmak .

12 daha sayamadığım bir sürü sorunlar işte biz bu gibi eksikleri hataları yanlışları dile getirdiğimiz ve konuşarak gözlerine soktugumuz için istenmeyen kötü hain Adam ilan edildik

13 Bu Gurur Ego kibir abidesi zihniyeti değiştirmedikçe. Çaycuma da Ak-parti ilçe teşkilatı her seçimde başarısız olmaya ve kaybetmeye mahkumdur...
Başımızı kumdan çıkartma fakti çoktan geldide geçiyor yarın çok geç olabilir..

14 SİYASETİN SERMAYESI HALKTIR
HALKTA KARŞILIĞI OLMAYAN SIYASET YAPAMAZ .

15 Zülme sessiz kalan Dilsiz Şeytandır

Ben bana düşen Bedeli ödedim
Şimdi berdel ödeme sırası sende...

Not.Yazdıklarımda aksi idda eden varsa hukuki işlem başlatabilir....

Kalını sağlıcakla

Editör: TE Bilisim