Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski İl Başkanı Umut Başoğlu, Kılıçdaroğlu mitingine beklenen daha az katılım olması nedeniyle AK Parti’liler tarafından eleştiriler karşısında Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı ima ederek “Zat mutlu musun, tatmin oldun mu genel Başkanı bu duruma düşürdüğün için” dedi.

AK Parti’liler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitinglerini kıyaslama yaparak “Görüyorsunuz mükemmel. Değerli kardeşlerim bakın, bizi anlayan anlamış. Anlamayan zaten anlamayacak” paylaşamı eski İl Başkanı Umut Başoğlu’nu çileden çıkardı.

Başoğlu, “Sayın Genel Başkanımızı Çaycumaya davet ediyorsanı Türkiye’nin Ülkenin umudu olarak baktığımız liderimizi kendi egolarınız için tamda Türkiye’nin kaderi olarak baktığımız bir süreçte nasıl böyle bir duruma düşürdünüz helal olsun size çakma CHP’liler. 2010 Referandumunda millet köy köy mahalle mahalle HAYIR için gezerken mücadele ederken yetmez ama evet diyen ZAT mutlumusun Tatmin oldun mu Genel Başkanı bu duruma düşürdüğün için”

Editör: TE Bilisim