Kanal Z televizyonunda yayınlanan ve Murat Altay’ın sunduğu programda Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın “Çolakoğlu ile son seçimden sonra kuvvetli bağlarımız oluştu” sözleri 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin ezici bir üstünlükle seçim yenilgisinin sorgulanmasına neden oldu.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma’da inşaat firması olan ve konut inşaatı yapan AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ile aralarında kuvvetli bir bağ oluştuğunu söylemesi dikkat çekti.

Kantarcı, “Milletvekilleri çok önemli bizimde 5 milletvekilimiz var. Ahmet Çolakoğlu ile aramızda hiç olmadığı kadar kuvvetli bağlar kuruldu. Son seçimlerden sonra Ahmet Çolakoğlu vekilimiz ile çok güzel çalıştık . İmar planımız var” sözleri 31 Mart yerel seçimlerinde yaşananları akıllara getirdi.

AK Parti, kendi adayına seçim kaybettirdi…

Bilindiği gibi, Gençlik Hizmetleri ve Spor Samsun İl Müdürlüğü görevinden istifa ederek Çaycuma AK Parti Belediye Başkan adayı olan Ahmet Karayılmaz 31 Mart yerel seçimlerinde Milletvekili Çolakoğlu ve AK Parti İlçe yönetimi tarafından yalnız bırakılmış, CHP adayı Bülent Kantarcı büyük bir farkla yeniden Belediye Başkanlığını kazanmıştı.

Editör: TE Bilisim