Çaycuma Organize ve Sanayi Bölgesinde faaliyetini gösteren Elcab Kablo fabrikasına kardeş fabrika temeli atıldı.

ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’nun “Eve Dönüş” Projesi kapsamında İstanbul’da bulunan yatırımlarının ardından memleketi Çaycuma OSB’de de fabrika kurarak onlarca insanı istihdam etmişti. Çaycuma OSB’de ikinci fabrikanın temelleri bu gün yapılan törenle atıldı.

Düzenlenen törene Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Muharrem Coşkun, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Alay Komutanı Cezmi Yankılıç, Almanya Essen kenti Belediye Başkanı Thomas Kufen, İş insanları, Sivil Toplum Örgütleri Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu törende yaptığı konuşmada, “Bugün burada çalışan sayımızı 400'e çıkaracak fabrikamızın temel atma töreninde bir araya gelebiliyorsak, öncelikle bugüne kadar bizleri her zaman yüreklendiren, cesaretlendiren ve eve dönüş projemize inancımızı perçinleyen sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz ve destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bu temelin sadece bir fabrika temeli değil, İstanbul ve Almanya başta olmak üzere yeni eve dönüş adımlarına da yol olmasını yol göstermesini diliyoruz” 

Editör: TE Bilisim