Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, 14 Mart Sevgililer Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Çaycuma’yı çok seviyoruz. Tüm hizmetlerimizi içine sevgimizi de katarak yapıyor Çaycuma’yı sevgiyle inşa ediyoruz. İçinde sevgi olan her şey gibi, ilçemiz de çok güzel oluyor” dedi

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, “Toplumsal barışa, uzlaşmaya, hoşgörü ve dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü’nü kutluyoruz. Sevgi insanın içini ısıtan, yüzünü güldüren, insanı başka bir kılan sözcüktür. Diğer pek çok şeyin aksine sevgi paylaştıkça güzelleşir, daha da artar.  Giderek herkesin görmek istediği bir yer haline gelen Çaycuma, aynı zamanda bir sevgi kentidir. Bin yıllardır insanlara yaşama alanı olmuş bu topraklarda, hoşgörülü, sevecen bir halk yaşar. İnsanı barışçı ve değişime açıktır. Kimsenin kimseyi ötekileştirmediği, herkesin barış içinde yan yana yaşadığı, farklılıkların yaşamın bir rengi sayıldığı Çaycuma bu insani iklimiyle tüm ülkeye örnektir” dedi.

ÜLKEDE KARDEŞLİĞİ VE HUZURU YENİDEN TESİS EDECEĞİZ

Kantarcı açıklamasını, “Biz Çaycuma’ya daha da güzel kılmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Çaycumalıların her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünüyor, bu amaçla hizmet kalitemizi en yükseklere çıkarmak için yoğun bir çaba harcıyoruz. Çaycuma’yı çok seviyoruz. Tüm hizmetlerimizi içine sevgimizi de katarak yapıyor, Çaycuma’yı sevgiyle inşa ediyoruz. İçinde sevgi olan her şey gibi, ilçemizde çok güzel oluyor. Bu insanı iklimi tüm ülkeye yaymak, ülkede toplumsal barışı, kardeşliği, huzuru yeniden tesis etmek istiyoruz. Bunu başaracağımıza olan inancım tamdır. Bu duygularla tüm halkımızın 14 Mart Dünya Sevgililer Günü’nü kutluyor, herkese, sevgi dolu bir dünyada barış ve huzur içinde geçen bir yaşam diliyorum” diyerek tamamladı.

Editör: TE Bilisim