Nebioğlu Belediye Başkanı ve AK Parti Nebioğlu Belediye Başkan Adayı Ertan Aydoğan, "Başardıklarımızla yetinmeyecek büyük hayallerimizden asla vazgeçmeyeceğiz." dedi.

Partisi tarafından tekrar aday gösterilen AYdoğan, "AK PARTİ teşkilatımızın güven ve teveccühleri ile 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Nebioğlu AK PARTİ Belediye Başkan Adayı gösterildim. Bu adaylığı bana layık gören başta Türkiye Cumhuriyeti Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ak Parti Zonguldak Milletvekillerimize, İl, ilçe başkan ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum.
Bu süreç içerisinde bulunduğum her ortamda bu göreve layık olduğumu söyleyen, canı gönülden destekleyen, teveccüh gösteren, dualarını eksik etmeyen arkadaşlarıma ve tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum.
Ayrıca Nebioğlu’na hizmet etmiş benden önceki Belediye Başkanım Sayın Ahmet Kalay’a belediyemizde hizmet vermiş olan Belediye Meclis Üyelerimize, belediyenin kurulmasında ve yaşatılmasında emeği geçen tüm muhtar arkadaşlarıma teşekkür eder, aramızdan ayrılmış olan muhtarlarımıza ve belediye meclis üyelerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. 
Önümüzdeki süreçte Ak Parti Milletvekillerimizle, İl ve ilçe teşkilatlarımızla, sivil toplum örgütleri ile kamu kurum ve kuruluşlarımızla uyum içinde çalışarak geçmişte olduğu gibi beldemize hizmet yolunda çalışma ekibimle birlikte bu görevi Allah’ın izni ile hakkıyla yerine getireceğimden kuşkunuz olmasın. 
AK BELEDİYECİLİK anlayışı içinde 30 yıllık hayallerimizi hayata geçirmenin onuru ve mutluluğu içindeyiz. Başardıklarımızla yetinmeyecek büyük hayallerimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Nebioğlu’nun gelişmesine büyümesine adamış olduğum 30 yıllık bir siyasi hayatım var. Bu bilgi, tecrübe ve Nebioğlu aşkı ile birlikte başarmış olduğumuz hizmetlerimize kaldığımız yerden “DEVAM” etmek için aday oldum. Bugüne kadar bana güvendiniz bende sizlerden hiç kopmadan sürekli içinizde yaşayan biri olarak tüm vatandaşlarımızın hizmetinde çalışmalarıma devam ettim. İktidarda olan partimizden aldığım güç ile daha büyük projelere imza atmak için Tevazu, Samimiyet ve Gayret ile diyerek yola devam dedik. Rabbim bizleri mahcup etmesin inşallah. 
2014 yerel seçimlerinde sizlerde biliyorsunuz ki taahhüt etmiş olduğumuz projelerimizin bir çoğunun hayal ürünü olduğu muhalefet kanadı tarafından ifade edildi. Ben ve çalışma ekibimizle birlikte hükümetimizden aldığımız destekle özverili ve gayretli çalışmalarımız sonucunda tüm vaatlerimizi yerine getirdik, vaatlerimizde olmayan” Aile Sağlık Merkezi, dere ıslah çalışmaları, Paket Arıtma Tesisi” gibi bir çok projeyi de hayata geçiriyoruz. Dışardan gelenlerin alkışladığı içinde yaşayanların gurur duyduğu bir kent olma yolunda hızlıca ilerliyoruz. 
Gün birlik olma günüdür. Söz konusu Nebioğlu olduğunda içimizdeki kırgınlıkları kızgınlıkları rafa kaldırıp Ak Partinin iktidar gücü ile Nebioğlu Beldemizi hedeflediğimiz güzellik ve yatırımlara kavuşturmak zorundayız. Nebioğlu son 5 yılda hizmet yarışında büyük yol kat etti. Daha yapılacak çok işimiz var. Nebioğlu gelişecekse büyüyecekse bu Ak Parti ile olur. Hizmetlerimizin devamı için hep birlikte yola devam edelim.
Şimdi” VAKİT NEBİOĞLU VAKTİ “önümüzde iki seçenek var. Ya bu yatırımların devamından yana olacağız ya da bu kadar hizmet yeter diyerek diğer AK beldelerimizdeki yatırımları izleyeceğiz. Projelerimiz, ekibimiz ve Nebioğlu için çarpan kalbimizle halkımızın hizmetindeyiz. Unutmayın, izleyin “ONLAR KONUŞUR AK PARTİ YAPAR”. “HER ŞEY NEBİOĞLU İÇİN. DURMAK YOK YOLA DEVAM”. Önce Nebioğlu, Önce Memleket" dedi.

Editör: TE Bilisim