(Özel Haber)

Çaycuma Devlet Hastanesinde 4 D kadrolu temizlik işçisi olarak çalışan 44 yaşındaki  Fatma Ş. Hastane Müdürü Fethi Kuzu tarafından aylardır mobbinge uğradığını iddia etti.

Yakın bir zamana kadar Çaycuma Devlet Hastanesi’nin Kadın Doğum servisinde çalıştığını hakkında hiçbir şikayet olmamasına rağmen Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nden aldığı heyet raporuna rağmen Hastane Müdürü Fethi Kuzu tarafından mobbinge uğradığını iddia eden Fatma Ş., ‘ağır işlerde çalışamaz’ heyet raporuna karşın Müdür bey tarafından ağır işlerde çalıştığını söyledi.

Özel bir hastanede boyun fıtığı ameliyatı olan Fatma Ş. Atatürk Devlet Hastanesi’den aldığı heyet raporunu Hastane Müdürü Kuzu tarafından kabul edilmediğini, “Bu heyet raporu burada geçmez, bu hastaneden heyete girmen lazım” diyerek Çaycuma Devlet Hastanesine’de heyet raporu için müracaat ettiğini ancak aylardır sonuçlandırılmayarak servisten servise sürüldüğünü iddia etti.

‘Erkekler tuvaletinin önünde bekleyeceksin’

Hastane Müdürü Fahri Kuzu’nun kin ve öfkesine maruz kaldığını anlatan Fatma Ş. 10 Mayıs 2022 tarihinde Müdürün sözlü hakaretlerine maruz kaldığını belirterek, “10 Mayıs 2022  tarihinde, Hastanenin Covid Aşı bölümündeki odada görevliyken; Hastane müdürü Fethi Kuzu, aşı odasına gelerek, beni yüksek sesle azarladı ve  iki defa odanın kapısına vurmak suretiyle "Burada duramazsın, gidip Erkek Wc'lerinin önünde duracaksın." diyerek herkesin önünde beni  rencide edip, küçük düşürmüştür. Bu olaya o gün oradaki görevli Hemşire  şahittir. Uzun zamandır bana karşı kin ve öfke duyan Hastane Müdürü Fethi Kuzu mobbinglerine devam ediyor. Zonguldak Atatürk devlet Hasanesinden aldığım heyet raporunu kabul etmediler. Heyet raporumu idareye sunduğum hâlde  hiç bir işlem yapılmadı ve tarafıma bilgi verilmedi. Eşimden boşandım, iki çocuğum için çalışmak zorundayım. İstifa etmeyi çok düşündüm. Ancak çocuklara bakmak zorundayım. Yetkililerden yardım istiyorum, mağduriyetimin giderilmesini istiyorum” dedi.

Fotoğraf ve soyadını yayınlamıyoruz…

Çaycuma Devlet Hastanesi Müdürü Fethi Kuzu tarafından hakaretlere ve mobbinglere maruz kaldığını iddia eden anne Fatma Ş.’nin toplumda rencide olmaması amacıyla fotoğrafları ve soyadını yayınlamıyoruz.

Zonguldak Valiliği ve Sağlık İl Müdürlüğü’nün, yetkililerden yardım isteyen ve çocuklarını bakmakla yükümlü Fatma Ş’nin iddialarını araştırarak varsa mağduriyetine bir son verilmesini kamuoyu adına bekliyoruz.

Editör: TE Bilisim