Zonguldak’ta akıllara durgunluk veren olaylar yaşanıyor.
Yargıyı yanıltmak amacıyla bilirkişiye rüşvet vererek beraat ettiği ileri sürülen, hakkında bir çok imar yolsuzluğu bulunan Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Ali Rıza’ya servis ettiği haberlerle hem kendini, hem de devlet görevlilerini zora sokuyor.


Ömer Ünal, Derya Otel’i hülle yoluyla yaptı!
Ömer Ünal’ın hülle yoluyla ortağı olduğu şirket adına 3 kat izinli olarak satın aldığı arsada kat yüksekliğini 7’ye çıkartıp, bu da yetmezmiş gibi binadaki asma ve teras katları da normal kata çeviren, daha sonra kiraya verilen ve imar affından yararlandırılan Derya Otel’de 3 Kaymakam, 2 Müfettiş ve 5 Kaymakamın misafir edilmesi şaşkınlığa yol açtı.

Çıkmalar kaçak, Müfettişler misafir!
Ömer Ünal’ın bir dizi hülleler yoluyla kaçak olarak yaptığı imar affından yararlandırdı Derya Otel’in önündeki çıkmalar ise kaçak olduğu ileri sürülürken, yaya yolunun sandalye ve masalarla işgal edildiği bir yere Çaycuma Kaykamı Muharrem Coşgun’un hangi devlet terbiyesi ile Kaymakamları, Müfettişleri ve kaymakam adaylarını getirdiği ise merak konusu oldu.

Müfettişlerin, hülle yoluyla yapılan, kaçak çıkmaları olan Derya Otel’de ne işi var?
Tempo Gazetesi’ni yalanlamak amacıyla adeta çırpınan Ali Rıza’nın haberine göre “Devrek, Çaycuma ve Gökçebey İl Özel İdaresi’nin iş ve işlemlerini rutin olarak denetleyen bakanlık müfettişleri o gece Derya Restoran’da misafir edildi” denildi.

Ömer Ünal, yemek yiyecek bir yer bulamamış mı?
Devrek, Çaycuma ve Gökçebey İl Özel İdaresi’nin iş ve işlemlerinin rutin olarak denetleyen Bakanlık Müfettişleri’nin hülle yoluyla yapılan ve halen önündeki çıkmalarla yasalara aykırılık teşkil eden yaya yolu masalarla kapatılan Ömer Ünal’ın kiraya verdiği Derya Otel’de neden misafir edildi?
Rüşvet iddiası varken Kaymakam’ın samimiyeti doğru mu?
Hakkında imar yolsuzluklarından dava açılan ve kamuyu zarara uğratmak suçundan 4 Milyon TL Zimmetle yargılandığı bir davadan bilirkişiye 100 bin lira rüşvet verildiği iddia edilen Ömer Ünal, müfettişlerin olduğu bir ortama tarafsız kalması gereken Kaymakam Muharrem Coşgun tarafından çağrılması manidar değil mi?

 

Editör: TE Bilisim