Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi’nde 4 çocuklu geçim sıkıntısı yaşayan ve bir babayı çarşı içinde bardakta mısır sattığı için Zabıta Komseri Sedat Özcan’ın gözler önünde darp ettiği iddia edildi.

İddiaya göre; Dün akşam üzeri Çaycuma kent merkezinde yıllardır bardakta mısır satarak 4 çocuğuna bakan Mehmet Bora, Çaycuma Belediyesi Zabıta görevlileri tarafından bozağından tutulup duvara dayanarak darp edildi.

Çaycuma Belediyesi ve yetkililere sosyal medya hesabı üzerinden isyan eden Mehmet Bora’nın eşi Pakize Bora, “4 Tane çocuğum var. Kaymakamlığı’n tahsis ettiği bardakta mısır arabasında çalışıyor eşim. Çaycuma Belediye Zabıtaları gömüzün önünde eşimi tehdit etti, gırtlağına sarılıp duvara dayadı. Eşime bir şey olacak diye araya girdim beni de ittiler. ‘Bundan sonra senle nasıl oynuyorum bak bekle, gör, sana ekmek yedirmeyeceğim bu Çaycuma’da’ diye tehdit etti. Şimdi ben ne yapayım 3 çocuğum okuyor, kiradayım Allah’tan reva mı Ey Çaycuma Belediyesi Zabıtaları açlıktan ölelim mi? Hani nerde sosyal belediyecilik, yok mu sesimizi duyacak olan vicdan merhamet sahipleri” diyerek seslendi.

Diğer taraftan Pakize Bora, darp edilen eşiyle ilgili “Zabıtalar benden ve eşimden şikayetçi oldular. Eşim bıçak çekmeden bıçak çekti dediler ama Allah razı olunsun ki şahitlerimiz yalan olduğunu doğruladı. Kesinlikle bıçak çekme yok, her türlü kamera kayıtları çıksın ortaya” dedi.

Darp iddiasının ardından Çaycuma Kaymakamlığı ile Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'nın tavrı merak ediliyor.

Editör: TE Bilisim