Karaman Belediye Başkanı Servit Üstün ile Zonguldak istikametindeki kavşak düzenlemesi fotoğrafını sosyal medya hesabında yayınlayan AK Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, vatandaşın yorumuna tahammül edemeyince sistemden kaldırdı.

Belediye Başkanı ve Milletvekillerinin fotoğrafının altına hastanelerde yaşanan sıkıntıları ve doktor eksikliği nedeniyle hastane hastane gezmek zorunda kaldığını anlatan bir vatandaş, “Sayın Çolakoğlu bırakın kavşağı siz hastanelere bakın. Çaycuma’da tek bir beyin cerrahı var” diyerek başladığı yorumun sonunda “Partin benim umurunda bile değil. Ama senin şahsen vekilliğini yaptığın insanlar için çabalarında gözle görülür derecede belli” diyerek eleştirdi.

Vatandaşın bu eleştirisine tahammül edemeyen AK Partili Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, yorumu filtreleyerek herkesin görmesini engelledi.

İşte o yorum:

Sayın Çolakoğlu, bırakın kavşağı. Siz hastanelere bakın.

Çaycuma Devlet Hastanesi'nde tek bir beyin cerrahı var.

Bence onu da aldırın oradan.

En basit fıtık ameliyatını bile yapacak aletlerinin olmadığını söyleyip hastaları Zonguldak, hatta özel hastanelere yönlendiriyorlar.

Gidiyorsun (sözde koskaca) Zonguldak Atatürk devlet Hastanesi'ne,...oda ne.. orada da bir tane beyin cerrahı var.

Gece gidiyoruz acile, ameliyattayim diyor, sizin yerinize olsam Bülent Ecevit üniversitesi ne giderdim diye akıl veriyorlar, sabah 08:20 de polikliniğe gidiyorsun hasta almıyor doldu diyorlar, kapısına dayanıyorsun, sabahın 8 de yine ameliyatta diyorlar, Hadi diyorsun Bülent Ecevit üniversitesi ne gideyim. sen ölmüş sun yasamışsın umurlarında değil.

İllede EMR isteriz diyorlar, gidiyorsun emara bilmem kaçıncı ayın kaçı diyorlar.

Ereğli diyorsun, oda ne, yine tek doktor...

Hani birde şey diyordu sizinkiler, herkes özel hastanede muayene ve tedavi olabilecek. iste o söz doğru, emr için 500 TL. muayene için 150 TL , basit fıtık ameliyatını yaparlarsa da, 3500 TL ile 8 bin TL arası verirsen tedavi olabiliyorsun..

Yani övündüğünüz kadar var. Paran varsa özel hastane çok iyi bakıyor...

Benim hastam 20 gündür evde yatıyor. Hangi doktora gitsek topu başka bir hastaneye atıyorlar.

Ben şu son bir haftada sizi 2 defa aradım, belliki sekreterler yoğun, yada zahmet edip açmadılar..

Siz Adana'ya Eskişehir'e içinde araba ile dolaşıyoruz diye şehir hastanesi yapmaya devam edin.

Zonguldak’ta millet ölmüş yaşamış önemli değil.

İnternetten bi zahmet gir bak yada ara. Tek doktor oldukları için randevu alabiliyor musunuz.

Yazıktır yazık.

Acil servisleri pislik götürüyor.

Gerci vekillere 65 yaş üstü gibi öncelik vardır herhalde. Gerci tenezzül edip devlet Hastanesi'ne gitmezsiniz.

Bu arada Ahmet bey, telekom verdiği sözü tutmadı. Mahallemizde hatlarda değişmedi, yıkık direklerde boynunu bükmüşler bekliyorlar. Ama kavşak önemli.. kavşak yapınkı millet kaza yapıp hastaneye düşmesin.

Çünkü doktor yok doktor .Sunuda bilin.

Yanlışa yanlış demezsek ve biz sizleri yanlış giden şeyler için uyarmazsak, sizin olaydan haberdar olma şansınız yok. Çünkü halk değil vekil gittiği zaman herkes adeta melek...

Partin benim umurunda bile değil. Ama senin şahsen vekilliğini yaptığın insanlar için çabalarında gözle görülür derecede belli. İyi çalışmalar. bu arada neden yazmak zorunda olduğumuz tekrar söyleyeyim. 2defa aradım, açan olmadı. udan özel msj da yazılmıyor. O yüzden ,gerçi saklayacak bir şeyde yok”

Editör: TE Bilisim