(Özel haber)

Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal’ın bilirkişiye 100 bin TL vererek beraat ettiği iddiasıyla ilgili bu gün önemli bir gelişme yaşandı.

Tanıklar ifade verdi!

 “Kamuyu zarara uğratmak ve 4 Milyon zimmet” suçlamasıyla Çaycuma Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılandığı davada bilirkişiye 100 bin TL rüşvet vererek beraat eden Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal’ı zor günler bekliyor.

Türkiye’nin çeşitli illerinde ve Çaycuma ilçesinde bir çok yatırımı bulunan Galip Serkan Güpgüpoğlu, bu gün Çaycuma Adliyesi’ne bizzat giderek, şahitleriyle birlikte ifade verdi.

Ankara Savcılığı’na suç duyurusu!

Zonguldak’ta okul yaptıran ve bir çok öğrenciye burs veren hayırsever iş adamı Galip Serkan Güpgüpoğlu’nun sadece Çaycuma Adliyesi’nde ifade vermekle yetinmediği, Ankara Cumhuriyet Savcılığı’na da ayrıca suç duyurusunda bulunduğu gelen bilgiler arasında.

Yalancının mumu söndü!

Kentte şantaj kokan, bel altı, isimsiz, imalı ve ahlaksız yazılarıyla ünlü pusula Gazetesi sahibi Ali Rıza Tığ, Gazeteci Alev Uzunbaş’ın gündeme taşıdığı rüşvet iddiasının ardından bir çok iftira atarak Filyos Ateş Tuğla Fabrikası sahipleri ile Demir ailesinin bu haberin arkasında olduğu, Alev Uzunbaş’a gazete kuracaklarını, kentteki bir çok gazeteciyi organize ederek Filyos’ta rant sağlamak istedikleri yalanları ile kamuoyunu yanıltmaya çalışırken, çıkar sağladığı Ömer Ünal’ı korumak adına rüşvet haberini yapan Alev Uzunbaş’a “Genelev or…” imasında bulunarak itibar cellatlığı görevini yerine getirmişti.

Editör: TE Bilisim