Çaydeğirmeni Belediye binasına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla asılmayan Atatürk posterine Çaydeğirmeni Belediyesi’nden çocukça bir açıklama geldi.

CHP Çaydeğirmeni Belde Başkanı Murat Çakır’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla belde de bulunan tek kamu binasına Türk bayrağının yanısıra Atatürk posterinin asılmadığı eleştirileri Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’i rahatsız ederken, kamuoyunun önüne Yazı İşleri Müdürü’nü atması belde de tartışmaları da beraberinde getirdi.

Siyasi tavrının arkasında duramadı

Yazı İşleri Müdürü’nü öne sürdü!

Siyasi hayatına DSP’de başlayan, ancak seçimi iktidar partisi ile kazanabilen Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Atatürk posterinin belediye binasına asılmamasıyla ilgili gelen tepkiler üzerine Yazı İşleri Müdürü Sefer Oruç’a açıklama yaptırarak Atatürk posterinin bir suiistimal sonucu kaybolduğunu belirterek tüm sorumluluğun kendisinde olduğunu söyledi.

Gebeş değil, kendisi kaybetmiş!

Sefer Oruç’a yaptırılan açıklamada, “Her yıl 23 Nisan’da Belediye binamıza asmakta olduğumuz Atatürk posteri bayrağımız bir suiistimal sonucu kaybedilmiştir. Bu olayda ne Belediye Başkanımız Sayın Satılmış Gebeş’in ne de Çaydeğirmeni Belediye Başkanlığın herhangi bir eksikliği ya da hepimizin ortak değeri olan Mustafa Kemal Atatürk’e dair artniyetli bir düşüncesi yoktur. Tüm sorumluluk şahsıma aittir” diyerek Başkan Gebeş’i kurtarmaya çalıştı.

Editör: TE Bilisim