CHP Çaydeğirmeni Belde Başkanı murat Çakır, belde de tek kamu kurumu olan Belediye’de Atatürk posterinin asılmamasına tepki gösterirken, bundan sonra asılsada bizim hükmümüzde asılmış sayılmaz dedi.

CHP Belde Başkanı Murat Çakır, siyasete DSP ile atılan ancak seçimi kaybeden daha sonra AK Partili olan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’in Atatürk posterini beldenin tek kamu kuruluşu olan Belediye binasına asmaktan korktuğunu ileri sürerek, “Ülkemizin kurucusu ortak değerimiz ATATÜRK'ÜN posterini hiçbir zaman asmaktan gocunmadık, bütün resmi bayramlarda Çaydeğirmeni'nin tek resmi kurumu olan belediye ye bugüne kadar bir gün bile ATATÜRK posteri asamayanlara gelsin. Bundan sonra asarlarsada bizim hükmümüzde asılmış sayılmaz. TÜM ÇOÇUKLARIMIZIN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN!” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Çakır, oturduğu apartmana Atatürk Posteri asarak seçimi kazanmak için AK Parti’li olan Başkan Gebeş’e tepkisini böyle gösterdi.

Editör: TE Bilisim