Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Devrek Şubesi 2022 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

     Dernek binasında yapılan genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Divan Başkanlığını Av. Halil Kodaman’ın yaptığı genel kurulda konuşan mevcut Başkan Tülay Karademir, “Bizler; tarihin yetiştirdiği en büyük devrimci; Kurtarıcımız ve Kurucumuz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ödün vermeksizin yürüyen, mücadele eden bir büyük aileyiz. Hep birlikte, Atatürk Devrimi’nin sahipleriyiz. Bu uğurda, şehitler vermiş, bedeller ödemiş bir büyük demokratik öitle örgütüyüz.”dedi.

     Başkan Karademir konuşmasına şöyle devam etti:

    “Atatürkçü Düşünce Derneği; bir dava ve mücadele kurumudur. Köklerimiz, Milli Mücadeleye ve Milli Kongrelere dayanmaktadır. Tek liderimiz, tek önderimiz, tek rehberimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Hepimiz, Büyük Önder Atatürk’ün fikirlerini yaymakla görevli kadrolarız. Bu nedenle; temel parolamız: liderimiz Atatürk, kadromuz örgüttür. Bu yüzden sorumluluğumuz tarihi önemdedir. Görevimiz ağırdır ve büyüktür. En önemli görevimiz ise; Atatürk Cumhuriyetini yeniden inşa etmektir. Ülkemizin sorunlarını çözecek tek reçete olan Atatürkçü Düşünce Sistemi yol göstericimizdir. Şubenizin Genel Kurulu, bu açılardan önemli ve değerlidir. Gücümüze güç katınız. Davamıza inanç aşılayınız. Aile olduğumuzu unutmayınız. Birlik ve beraberliğimizi sağlayınız. Bu arada şubemize büyük destek ve katkılar sağlayan, Atatürk yolunda bizlere hiçbir hizmeti esirgemeyen Devrek Belediye Başkanımız Sayın Çetin Bozkurt’a da Atatürkçüler adına teşekkür ediyoruz.

     Bu inanç ve kararlılıkla, Genel kurulunuzun başarılı geçmesini diliyor, katılımcı tüm dostlarımıza içtenlikle sevgi ve saygılarımızı sunuyorum.”

    Genel kurula Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, CHP Devrek İlçe Başkan Vekili Kazım Darıcı, Vatan Partisi Devrek İlçe Başkanı Bahattin Durak, Devrek TSO Genel Sekreteri Cihat Yaban ve yoğun bir üye katıldı.

    Seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Tülay Karademir yeniden başkan seçildi. Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Necla Esen Ak, Dilek Bozkurt, Ayşe Usta, Kazım Darıcı, Ali Akbaş ve Bahadır Kıyıcı. Denetleme Kurulu ise, Kerim Usta, Bertan Hızarcı ve Aytekin müfettişoğlu’ndan oluştu. Disiplih Kurulu ise, İbrahim Tığ, Aytekin Opus ve Şeref Aydınlı’dan oluşurken, Üst Kurul delegeleri ise, Tülay Karademir, Mehmet Zeki Esen, Mehmet Kaya ve Malika Aydınlı’dan oluştu.

Editör: TE Bilisim