İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli’nin “Çetin Bozkurt bize salça olmasın, Bizim üzerimizden siyaset yapmasına hiç gerek yok” sözlerine Bozkurt’tan açıklama geldi.

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İlçemizde yaşanan ve hayatı büyük ölçüde etkileyen kar yağışı nedeniyle her zaman söylediğim ve tüm konuşmalarımda şunu söylemişimdir “KENDİMİ SADECE İLÇE MERKEZİ SINIRLARI İÇİNDE YAŞAYAN DEVREKLİLERDEN SORUMLU TUTMUYORUM, ALMANYADA, KANADA. YADA DÜNYANIN NERSESİNDE VEYA GÜZEL ÜLKEMİN HANGİ KÖŞESİNDE YAŞAYAN DEVREKLİ VARSA HEPSİNE KARŞI SORUMLUYUM” tamda bu düşünce ile kar yağışında mücadele eden Devlet kurumlarına yardımcı olmak amacıyla gelen her talebe yetişmeye çalıştık. Gelinen noktada sırf devletimize yardımcı oldum diye İl Genel Meclisi Başkanı Necdet KARAVELİ suç işlediğimi söylemiş “Çetin BOZKURT SALÇA olmasın” diye açıklama yapmıştır, meali şudur sen köylerdeki mağduriyetlere yetişirsen seni yargılatırım. Üsluba bak suçlamaya bak, ayrıca Bunun için yargılanacaksam da yargılanmaya hazırım. Elinden geleni ardınıza koymayın” dedi.

İl genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli ne demişti;

Karaveli: Çetin Bozkurt, bize salça olmasın

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un sosyal medya hesabında paylaştığı “İlçemiz sınırları içinde kronik ve tekrar edilebilir tedavisi olan vatandaşlarımız dışında hiçbir vatandaşımızın köyünü terk etmesine gerek yoktur. Belediyemizin Whatsap numaralarını yada şahsi numaram olan 0.533.7306767 numaramı ararsanız her köyün yolunu açmaya hazırız” sözlerini siyasi rant olarak değerlendiren Karaveli, “Çetin Bozkurt evvela kendi işini yapsın. Biz güçlü bir kurumuz, siyasi rant çabası içinde olmasını anlamıyorum. Bizim üzerimizden siyaset yapmasına hiç gerek yok. Yeri geldiğinde onlara da destek veririz. Onlar önce şehir merkezlerin temizlesin, insanlar kaldırımlarda yürüyemiyor. Bize salça olmasınlar, işimiz gücümüz var” dedi.

Editör: TE Bilisim