Kamuoyundan gelecek tepkilerden korkan Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’in Yazı İşleri Müdürü’ne yaptırdığı Atatürk posteri açıklaması belde de krize neden oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla beldede bulunan tek kamu binasına Atatürk posterinin asılmaması üzerine CHP Çaydeğirmeni Belde Başkanı Murat Çakır tepki göstermişti.

Gelen tepkiler üzerine Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Yazı İşleri Müdürü Sefer Oruç’a posterin kaybolduğunu ve tüm sorumluluğun kendisinde olduğu yönünde açıklama yaptırdı.

CHP Çaydeğirmeni Belde Başkanı Murat Çakır tekrar bir açıklama yaparak, “Yazı işleri müdürü müsün, Çaydeğirmeni Belediyesinin basın sözcüsü müsün. Devlet memurluğundan istifa et, AK Parti’ye üye ol” dedi

Murat Çakır yaptığı açıklamada;

YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜMÜSÜN ÇAYDEĞİRMENİ BELEDİYESİNİN BASIN SÖZCÜSÜMÜSÜN ? Çok siyaset yapmak istiyorsan (657)sayılı devlet memurluğundan istifa et akpartiye üye ol.ATATÜRK posteri asılmamasında sorumluluk şahsına aitmiş,her 23 nisanda asıyorlarmışta suistimal sonucu poster kaybedilmiş.Böyle saçma sapan bir açıklamada ancak kendinden beklenebilir..!Çaydeğirmeni belediyesinin hiç bir zaman milli bayramlarda ATATÜRK posterini asmadığını geriye dönük ispat edebiliriz.Daha öncede sözlü uyardığımız halde,ısrarla asılmaması üzerine sosyal medyada böyle bir açıklama gereği duyduk.Milli bayramlarda resmi kurumlara ATATÜRK posteri asılmaması es geçilecek bir durum değildir.Ne hikmetse birden bizden fazla ATATÜRK'ÇÜ kesildiler,NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE sözüyle bitirmişler yazılarını,fakat NE MUTLU TÜRK'ÜM sözünü bile kimlerin bu ülkeden kaldırmaya çalıştığını idrak edemiyor arkadaş.Yorumlara bakıyorum da belediyeye T.C İbaresi yazılmış,neden teşekkür etmiyormuşuz,ya insan hiç sorgulamazmı belediyelerden T.C kim kaldırdı 17 yıldan sonra T.C yazılmaması zaten bir eksiklikti diye; Okadar alışmışlarki poh pohlanmaya hiçbir eleştiri yapılmasına tahammülleri kalmamış,muhalefet eden herkesi bölücülükle vatan hainliğiyle,acizler topluluğu olmakla,ağza alınmayacak küfürlü argo kelimelerle(Ota boka,bok at izi kalsın,it ürür kervan yürür,köpeğin duası,sazan balıkları,çapsız siyasetçi,fino köpekleri,köpek gibi havlama,köpeklik yapma)gibi çeşitli hakaretler edip kötü kelimeler kullanmaya! VİZYONLARI MİSYONLARI GENİŞMİŞ...

TOKİ Devlet projelerini kendilerine meâl edenler,köyleri boşaltıp üretimi tarımı bitirip insanları 15 -20 sene kiracı yapıp sermayeye bankalara esir ettik kul köle ettik demiyorlarda. ÇAYDEĞİRMENİ'NİN DE BİR ÇAKIL TAŞIMIZ PREJEMİZ YOKMUŞ...! Bizim vizyonumuz misyonumuz yetmezmiş.Sizlere preje bile olmayan Çaydeğirmeni'nin acil yapılması gereken ihtiyaçlarını,ana muhalefet partisi belde başkanı olarak hatırlatalım. İtfaye amirliği kurun. Ana caddelere ve kavşaklara güvenlik mobesa kamerası yerleştirin. Cilastan ,Gökçebey yol ayrımına kadar yol boyunca beldeye orta revüşörlere aydınlatma ışıkları yapın. Çaydeğirmeni ve kaypaklardaki alt geçitlere elektirikli merdiven yapın. TOKİ girişlerini yolları belirgin işaretler koyarak genişletin. Belde ye ekonomik,sosyal,kültürel alanda yatırımlar yapın. HAA.. BUNLAR PROJELERİMİZ DEĞİL ZATEN OLMASI GEREKENLER.. Demişsiniz ya Çaydeğirmeni'nin de bir çakıl taşı varmı diye. Bİz çaydeğirmeni halkına 2003 yılından beri çeşitli meslek dallarında hizmet vermeye başladık.Sizler 2004 de belediyeye çıkmadan önce,dolmuşcu luk,düğün salonu İşletmeciliği hizmetleri ile devlete vergi millete hizmet ediyorduk,haa. bu arada benim 3 etap TOKİ ye bugünün şartlarında 350 bin Türk liram karıştı senin kaç paran karıştı? KOLTUK SEVDALILARINA DUYURULUR..!

Editör: TE Bilisim