Devrek’in Eğerci köyüne kar gelmeden grayder gönderen AK Parti Devrek İlçe Başkanı avukat Murat Durdubaş, haberin birileri tarafından servis edildiğini,  kasıtlı haber yapıldığını sosyal medya hesabından duyururken, gerekli açıklamayı ilerleyen günlerde yapacağını söyledi!

Zonguldak’ta tüm yetkililerin Ocak ayında yağan karda önlem almadıkları için vatandaşın mağdur edildiğine yer verilirken, Devrek’in en uzak köyü olan Eğerci’ye grayder gönderilmesi haberi okuduğunu anlamayan Avukat İlçe Başkanı Murat Durdubaş tarafından sosyal medyada polemik konusu yapılarak kendisine saldırı yapıldığı algısı ile mağdur edebiyatı yapması tam anlamıyla komedi olarak yorumlandı. 

Diğer taraftan okuduğunu anlamakta zorlanan Avukat İlçe Başkanı'nın elirleyen günlerde yapacağı açıklama merakla bekleniyor.

Haber neydi?

Kar gelmeden grayder geldi

Zonguldak’ta kar yağışı alarmı Devrek AK Parti İlçe Başkanı Murat Durdubaş’ı da harekete geçirdi.

Ocak ayında Zonguldak’a yağan kar yağışında sınıfta kalan yetkililerin bu kez önlem almaya çalıştıkları gözlendi.

Devrek’in en uzak köylerinden biri olan Eğerci’ye kar gelmeden grayder gönderilirken vatandaş rahat bir nefes aldı.

Buluttan nem kaptı!

AK Parti İlçe Başkanı Avukat beyin sosyal medyada açıklaması;

Zonguldak'ta yayın yapan bir yerel gazetenin İnternet sayfasında ve bu haber kaynak alınarak sosyal medya hesaplarında ismim ve resmim kullanılarak yapılan haber benim bilgim dışında servis edilmiştir. Haber içeriğinde belirtilen hiçbir ifade ve bilgi şahsımı bağlamamaktadır. Kasıtlı olarak yapılan bir haber olduğunu düşünüyorum. Konuyla ilgili gerekli açıklama ilerleyen zamanda yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim