Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Devlet Hastanesi'nde yatan hasta ve hasta yakınlarına mral ziyareti gerçekleştirdi. Devrek devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Avni Çelik ile de bir araya gelen Bozkurt, hastanenin eksikleri hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sonrası Bozkurt yaptığı açıklamada, "Devrek Devlet Hastanesi’nde yatan hasta ve hasta yakınlarına moral ziyaretinde bulunup, sağlık personeline kolaylıklar diledik. Hasta ziyareti öncesi hastane bahçesinde hasta yakınlarıyla sohbet edip istek ve taleplerini dinledikten, sonra hastanede yatan hastaları odalarında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.

Hastane Başhekimi Dr. Avni Çelik’ten de hastane ve çalışmaları hakkında bilgi aldık, hastanenin eksikliklerinin giderilmesi yönünde belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını, belirttik.

Öncelikle hastanemizde yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı başhekimimiz ve ekibine şahsım ve halkım adına teşekkür ederim. Sağlıkta kaliteli hizmeti kısa sürede yakalayan ve her geçen yaptıkları yenilikler karşısında ayrıca mutlu oluyoruz. Elimizden geldiği kadar her zaman yanınızdayız. Hastanemiz için gereken tüm ihtiyaçları her zaman karşılamaya hazırız. Başta başhekimimiz olmak üzere tüm sağlık personelimize tek tek teşekkür ediyorum"

Editör: TE Bilisim