Bel altı, ahlaksız, üstü kapalı yazı ve algı operasyonları ile insanların siyasi ve ticari yaşamları ile oynamayı alışkanlık haline getiren ünlü Ali Rıza Tığ, Gökçebey kavşağında meydana gelen trafik kazalarını Kolçak Mobilya Fabrikası sahibi Cengiz Kolçak’a mal ederek Karayolları tarafından yıkımını sağlamak amacıyla algı yaratmak istiyor.

Kolçak Mobilya’ya algı operasyonu!

Gökçebey kavşağına giren araçların hızlı ve dikkatsizliği nedeniyle sürekli yaşanan trafik kazaları, kavşakta yapılacak trafik ışık düzenlemesi ile sona ereceği bilinmesine rağmen ünlü Ali Rıza Tığ tarafından bir süredir kazaların Kolçak Mobilya Fabrikası’nın görüş mesafesini kapattığı ileri sürülerek algı operasyonları sürüyor.

Ölümlü kazalara neden olan Kozlu OPET’in İmar yolu yok!

Vatandaş tarafından AK kavşak olarak bilinen Bayraktepe’de OPET akaryakıt istasyonunda imar yolu olmaması nedeniyle bir çok kez ölümlü kazaların istasyondan çıkan araçların neden olduğunu Ali Rıza Tığ bilmesine rağmen sahipleri ile olan finansal bağlantıları habercilik refleksinin önüne geçtiği kamuoyu tarafından biliniyor.

Finansal destek sağlayanları köşesinde aklıyor!

Bayraktepe’de istasyondan çıkan araçların kontrolsüz bir şekilde direk karayoluna girmesi nedeniyle meydana gelen onlarca ölümlü kazanın üzerine gitmek yerine, haber yapan gazetecilere saldıran, FETÖ’den hapis yatan OPET Akaryakıt sahipleri yerine köşesinde aklamaya çalışan Ali Rıza Tığ’ın belirli insanların aleyhine oluşturmaya çalıştığı algı operasyonları kent halkına bıkkınlık verdi.

Cengiz Kolçak neden hedef yapılıyor!

AK Parti Zonguldak Milletvekilleriyle olan yakın ilişkileri ile bölgedeki siyasi dengeleri dizayn eden Sanayici Sezai Çanakcı ile beldesindeki hazine arazilerini sanayicilerin kullanımına açarak Çanakcı ailesinin arazi almasını sağlayan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ve algı operasyoncusu Ali Rıza Tığ arasındaki ilişkiler nedeniyle Gebeş’in siyasi rakibi Cengiz Kolçak hedef tahtasına oturtuldu.

Ali Rıza Tığ üstü kapalı ‘akıllı ol’ tehdidinde bulundu!

Sezai Çanakcı, Satılmış Gebeş ve Ali Rıza Tığ’ın bölgeyi dizayn eden algı operasyonları kapsamında Mobilya fabrikasının yıkılması için verilen mücadeleye tepki gösteren Cengiz Kolçak, sosyal medya üzerinden Ali Rıza Tığ ile ilgili paylaşım yapmıştı.

İsim vermeden imalı yazılarla insanların siyasi, ticari ve özel yaşamlarını hedef alan Ali Rıza Tığ ise dünkü köşesinde Cengiz Kolçak’ı hedef alarak üstü kapalı ‘akıllı ol’ tehdidinde bulunmuştu.

İşte Ali Rıza Tığ’ın üstü kapalı ‘Akıllı ol’ yazısı;

Bıyık büküle büküle kaytan,
insan sevile sevile şeytan olurmuş!

Bazen insanların nasıl bu kadar kötü olabildiğine şaşırıyorum.
Sonra aklıma o meşhur söz geliyor:
“Bıyık büküle büküle kaytan
İnsan sevile sevile şeytan olurmuş!”
Mesela, biri gece 02.00’da arıyor!
Bir daha arıyor!
Tabi ki engelliyorum!
"Sonra telefonuma bakmadın" diyor!
Sen, bizi bir kere normal bir saatte, ayık kafayla arayabilsen!
Alkolsüzken cesaretini toplayabilsen!
Telefonuna bakarız!
Sen bu hafta kaskoyu çizdirme!
Gerisi kolay!
Bizi, viski içirip sarhoş ettiğin gazetecilerle karıştırma!
Akıllı ol!

Editör: TE Bilisim