Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Ahmet Çolak, vatandaşını fırsatçılara ezdirmemek amacıyla Halk Manavı kuran CHP’li Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt için bakın hangi yorumda bulundu.

Büyük Birlik İl Başkanı Ahmet Çolak, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’u tebrik ederken, “Belediye başkanımızı yapmış olduğu bu doğru uygulamadan dolayı tebrik ediyorum. Halk manavı ve köy ürünleri uygulamasıyla fırsatçılara imkan vermediği ve foyalarını ortaya çıkardığı için başarılı buluyorum. Diğer belediye başkanlarının da bu uygulamayı örnek alarak halkı fırsatçılardan koruması temenni ediyorum. Yapılan doğru uygulamaların kim yaparsa yapsın takdir edilmesi gerekmektedir bu zor zamanlarda” dedi.

Dünyayı etkisi alan Corona salgınında fahiş fiyatlar vatandaşın belini bükerken bir çok Belediye vatandaşın yanında yer almak yerine salgını şova çevirmişti. Ancak Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, ilçede bulunan esnafların fahiş fiyatları karşısında Belediye olarak Halk Manavı kurarak fiyatları normale çekerken, istikrar elde edilene kadar Belediye olarak Halk Manavını açacaklarını söyledi.


Editör: TE Bilisim