Çaydeğirmeni Beldesi’nin en güzel mesire alanı olan Acısu Mevkiinde Belediyenin yaptığı çalışma tepkilere neden oldu.

Tarihi Değirmenleri ile bölgenin önemli tarihini yansıtan Acısu Mevkiinde Çaydeğirmeni Belediyesi’nin TOKİ konutlarına taşıdığı toprak nedeniyle heyelan oluştu.

Bölge sakini Ziya Bulazar, Beldenin tek nefes alacağı ve tarihi Değirmenleri ile ünlü tek mesire alanının Çaydeğirmeni Belediyesi tarafından tarımar edildiğini söyledi.

Vatandaşların piknik yaptığı alanı Çaydeğirmeni Belediyesi’nin kepçelerle açarak toprak aldığını belirten Bulazar, “Beldenin tek nefes alacağı Acısu mevkiinde Belediye ekipleri buradan toprak almak amacıyla çalışma yaptı. Bu çalışma sonrası heyelan meydana geldi. Buradan alınan toprak TOKİ konutlarının yürüyüş alanlarına dolgu malzemesi olarak kullanıldı. İnsanların aileleriyle gelip piknik yaptığı alan ehliyetsiz ellerce mahvedildi. Oysa biz Belediyenin burada çalışma yaparak halka kazandırmasını bekliyorduk. Ama ne yazık ki TOKİ konutlarının bulunduğu mevkiinde yürüyüş alanlarına dolgu malzemesi üretilmiş. Belediye Başkanı Satılmış Gebeş burada ne yapmak istediğini açıklasın. Toprağı alıp neden TOKİ yürüyüş alanlarına dolgu malzemesi olarak vermiş onu da açıklasın” diyerek tepki gösterdi.

Editör: TE Bilisim