Devrek'te skandal...

Devrek'te seks kasetleri patladı, cinsel taciz, sarkıntılık, tehdit, şantaj, istifa...

Ayrıntılar geliyor....

**

Devrek Ziraat Odası’nda son 1, 5 ayda yaşanan seçim tartışmalarının perde arkasında yasak ilişki, şantaj, tehdit ve taciz olaylarının çıktığı iddia edildi.

İddiaya göre; Devrek Ziraat Odası Başkanı Satılmış Ayvacı, Zonguldak’ta yaşayan bir bayan tarafından elinde görüntüler olduğunu ileri sürerek sürekli tehdit edildi.

1.5 ay önce bayan tarafından Ziraat Odası’nda yapılan bir toplantı basıldı. Elinde görüntüler olduğunu iddia eden bayan Başkan Ayvacı’dan görüntü karşılığı para istedi.

Çıkan olayların ardından Devrek Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Satılmış Ayvacı’nın istifasını ve seçim yapıldı.

Yapılan seçimin ardından İkinci Başkan Şaban Civelek Başkanlığa seçilirken, bazı Yönetim Kurulu Üyeleri önceki Başkan Satılmış Ayvacı hakkında çalışan bayanlara taciz ve son yaşanan olaylarla ilgili Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Bu gün yapılan toplantıda ise önceki Başkan Satılmış Ayvacı’yı istifa ettiren ve hakkında suç duyurusunda bulunan yönetim kurulu üyeleri 1,5 ay sonra tekrar Satılmış Ayvacı ile işbirliği yaptı ve Şaban Civelek’i devirme operasyonunda başarılı oldular.

Satılmış Ayvacı’yı istifa ettiren Yönetim Kurulu Üyeleri, seçim istedikleri toplantıda Şaban Civelek’in tepkisi ile karşılaştı.

Şaban Civelek, “Ziraat Odası Nizamnamesine göre 6 aydan önce seçim yapılmaz, siz hukuksuz bir iş istiyorsunuz. Satılmış Ayvacık’ı da istifa ettiren ve savcılığa suç duyurusunda bulunan sizlersiniz. Seçime girmiyorum. İstifa ediyorum” dedi.

Seçim istenilen toplantıda Şaban Civelek’in başkanlıktan istifa etmesinin ardından Satılmış Ayvacı’nın desteklediği Adnan Demirci yapılan hukuksuz seçimde başkanlığa getirildi.

Editör: TE Bilisim