Devrek Devlet Hastanesi’nde doktor olmadığını belirten Akcacık, “Hastane büyük ama içinde doktor yok. İnsanlar özel’e, paralı doktora gidiyor. Babamı hastaneye sağlam getirdik, öldü dediler. Yaşlı insanları ölüme itiyorsunuz. Üniversite hastanesine sevk etmiyorsunuz” diyerek isyan etti.

Sosyal medya hesabından sesini duyarmak isteyen Nazo Akcacık’ın paylaşımı şöyle;

“Devrek Devlet Hastanesi büyük yapılmış ama içinde doktor yok. İnsanlar özel, paralı doktora gidiyor. Muayene ücretleri 500-700 TL. Yaptıkları bir şeyde yok. Sadece acil servis çalışıyor.

Yaşlı insanları direk BEÜ TIP Fakültesine sevk etmiyorlar, oradan oraya özellere sevk ediyorlar. İçimde uhde kaldı.  Biz iki defa babamı Acil Servise getirdik. Acil babamızı eve getirdi. Adam sağlam gitti, hasta geldi. Tekrar 112 Acil Servisi çağırdık. Neymiş efendim Tomografi için ilaç gelecekmiş, tam 6 saat ilaç beklediler ve bizde babam gelecek diye hastaneye gittik. Öldüğünü öğrendik. Neymiş Kalp yetmezliği ve kalbi pıhtı atmış, bacağına vurmuş. Peki soruyorum niye o saate kadar hastanede bekletiyorsunuz, niye Üniversite hastanesine sevk etmiyorsunuz. Neden hastadan anlayan doktor yok ve yaşlı insanları ölüme itiyorsunuz. Vicdanınız rahat mı? Aynısını sizde yaşayın ailenizde”

Editör: TE Bilisim