Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde okuyan 3. sınıf öğrencisi Sibel Ünli’nun yoksulluk ve iş bulamama nedeniyle yaşamına son vermesinin ardından Kdz. Ereğli’de Sezai Özcan’ın girişimleriyle başlatılan ‘Askıda Mutluluk var’ kampanyasına destek verenlere teşekkür etti, kampanyaya katkı sağladı.

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde okuyan 3. sınıf öğrencisi Sibel Ünli’nun yoksulluk ve iş bulamama nedeniyle geçtiğimiz aylarda yaşamına son vermesinin ardından Kdz. Ereğli’de üniversite öğrencileri için ‘Askıda Mutluluk Var’ kampanyası başlatıldı.

KATKI VERENLERE TEŞEKKÜR

Sezai Özcan’ın girişimleriyle başlayan ve birçok sivil toplum örgütünün ve esnafın destek verdiği ‘Askıda Mutluluk var, Askıya bırakacağınız küçük bir mutluluk, bir öğrencide büyük bir sevinç olacaktır’ kampanyasına destek veren esnafı ziyaret eden Neriman Posbıyık, “Öğrenciler bizim geleceğimiz, ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için düzenlenen bu anlamlı kampanyaya destek veren tüm esnafımıza, sivil toplum örgütlerine şükranlarımı sunuyorum. Kampanyaya desteğim her zaman devam edecek” dedi.

Neriman Posbıyık’a ziyarette Sezai Özcan’ın yanı sıra Yaşare Aydın, Gönül Çelik ve ADD Kdz. Ereğli Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Karaca eşlik etti.


Editör: TE Bilisim