Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bu gün yapılan Meclis toplantısında belediyenin tehdit altında olduğunu söyledi.

Posbıyık, Revizyon İmar Planı’nı hayata geçirmek istediğini ancak siyasi rakiplerinin mahkeme ile tehdit ettiklerini söyledi.

İmar Revizyon planı ile halkın sorunlarını çözmek istediğini belirten Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Belediye devamlı tehdit ediliyor. Kimler olduğunu biliyoruz. Halil Posbıyık’ı kilitleyeceğiz, elini kolunu bağlayacağız. Revizyonu mahkemeye vereceğiz diyorlar. Siz Halil Posbıyık’ı kilitleyemezsiniz.  Halk ağlıyor, revizyon bekliyor” dedi.

İktidar ve muhalefet ilçe Başkanları ve Meclis Üyelerini gruplar halinde yapılacak Revizyon planlarını anlatacaklarını belirten Posbıyık, “Bir karar aldım, yaptığımız revizyon çalışmasından sonra AK Parti grubunu çağıracağız, Saffet beyi’de çağıracağız. Planlardaki eksiğimiz, hatamız varsa yada önerileri varsa bunları değerlendireceğiz. Daha sonra CHP grubuna aynı sunumu yapacağız. Halk ağlıyor, revizyon bekliyor, benim, meclis üyelerinin yeri yok, yeşil alan, beyaz alanımız yok. Revizyonu açıp göstereceğiz itirazları değerlendireceğiz. Tüm samimiyetimize, şeffaflığımıza rağmen illaki bir karşıtlık olursa, böyle bir hareketi gördüğümüzde revizyon planlarını 2024’e bırakacağız. Bu tehdit değil, sadece uygulama” dedi.

Editör: TE Bilisim