Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı ve AK Parti Gülüç Belediye Başkan Adayı Gökhan Demirtaş bu gün sabah Büyük Anadolu Otel’de düzenlediği kahvaltıda Gülüçlü vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlara 5 yıllık görev süresince yaptığı hizmetleri ve yeni dönemde yapacağı projeleri anlatan Demirtaş, en büyük hedefinin Gülüç’ü ilçe yapmak olduğunu söyledi. 


Gülüç Büyük Anadolu Otel’de gerçekleştirilen kahvaltının ardından proje ve meclis üyeleri aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Demirtaş için hazırlanan ve Gülüç Belediyesi’nin hizmetlerinin anlatıldığı filmlerin gösterimi sırasında duygusal anlar yaşayan vatandaşlar Başkan Demirtaş’ı dakikalarca ayakta alkışladı. 
Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Gülüç’te geçmişte yapılan hizmetlerin devamını getireceklerini söyledi. Yılmaz konuşmasında “31 Mart günü yapılacak olan seçim hazırlıkları bugünden başladı. Biz şunu biliyoruz ki, sizin en hayırlı olanınız insanlara en faydalı olanınızdır, görüşü ile hareket ediyoruz. Gülüç belediye başkanımızla ve AK Partimizle birlikte yaptığımız hizmetlerin devamını getireceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi. 


AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ise Gökhan Demirtaş’ın yapacağı hizmetlerin AK Parti olarak bundan sonra arkasında olduklarını ve her türlü desteği vereceklerini söyledi. Çakır konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Şu an Gülüç Belediye Başkanlığı yapan Gökhan Mustafa Demirtaş’ı belde başkanlığımız, il başkanlığımız ve milletvekillerimizle partimize davet ettik. Hep birlikte olalım istedik, oda sağ olsun bizi kırmadı ve geldi. Bundan sonra beraber daha iyi işler yapacağız ve bütün projelerde onun destekçisi olacağız. Sadece belediyenin bütçesi ile değil, bakanlık bütçeleri ile de, hükümet bütçeleri ile de ona desteklerimizi sürdüreceğiz. ‘İri olalım, diri olalım hep birlikte Gülüç olalım, Ereğli olalım’ diyor hepinizi Allaha emanet ediyorum.” 


Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı başarılarından dolayı kutlayan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun “Burada görüyorum ki Gülüç’te bu iş bitmiş” dedi. Tosun konuşmasında şu sözlere yer verdi; “Bu kalabalıkla birlikte olmaktan çok mutluluk duyuyorum. Biz 14 Ağustos 2001 de kurulan bir partinin neferleriyiz. O gün Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları Türkiye’yi daha iyi bir ülke yapmak için söz vermişlerdi. Bu geçen 18 yılda bütün belediyelerde bunu yerine getirmişlerdi. Bu gelişmeleri Gökhan Başkanımızla beraber devam ettireceğiz. Gülüç daha iyi ve yaşanılır bir yer haline gelecek, bunun için çalışacağız. Bizler sizin için çalışıyoruz, hizmet veriyoruz. Sizin mutluluğunuz bizim mutluluğumuz, hepinize teşekkür ediyorum.” 

Editör: TE Bilisim