Ereğli'ye bağlı köylerde sık sık yaşanan elektrik kesintileri köylüyü canından bezdirdi.

Geçtiğimiz yıl yağan kar yağışı nedeniyle Ereğli merkezinde günlerce yaşanan elektrik kesintisi sonrası vatandaşı mağdur eden Başkent elektrik, vatandaşın isyanının medyaya taşınması sonrası, bölge milletvekilleri ile biraraya gelmiş ve bölgeye yatırım yapacağını açıklamıştı.

Kdz.Ereğli'ye 50 yıldır yapılmadığının ortaya çıkmasının ardından Başkent yetkilileri ayıplarını örtmek için çalışmalara başlamış ve Kdz.Ereğli Kepez elektrik hattı'nı yer altına taşımışlardı.

Yağmurlar başladı, elektrikler gitti…

Geçen yıl kış ayında Kdz.Ereğli merkezde yaşanan durumun bir benzeri şimdilerde köylerde yaşanıyor. Yağmurların başlamasıyla birlikte Kdz.Ereğli'ye bağlı köylerde uzun süren elektrik kesintileri kırsal kesimde yaşayan vatandaşı canından bezdiriyor.

Yazıcılar-Ormanlıcuma hattında sık sık yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle ısınma güçlüğü çeken vatandaşlar ani kesintiler nedeniyle elektronik eşyaların da bozulması riski ile karşı karşıya kalıyor.

BAŞKENT SUSKUN!..

Konuyla ilgili şikayetlerini sosyal medya aracılığı ile dile getiren vatandaşlara geçerli bir sebep sunamayan Başkent Elektriğin, yaklaşan kış ayı için köylerde hiçbir hazırlık yapmaması dikkatlerden kaçmıyor.

Editör: TE Bilisim