AK Parti Ereğli Başkan adayı Erol Şahin ile İlçe Başkanı Fatih Çakır, yenilgi faturasını Hüseyin Uysal’a çıkardı.

CHP’li Halil Posbıyık tarafından 10 Bin oy fark yiyen AK Parti, bu sabah gazetecilerle bir araya gelerek seçim yenilgisini değerlendirdi.

AK Parti Başkan Adayı Erol Şahin, “Bagajımızda önceki başkanın yükünü taşıdık” derken, İlçe Başkanı Fatih Çakır da, “Vatandaşımız karşımıza Belediyenin yapamadıkları ile çıktı, bunu izah edemedik” diyerek partisi tarafından tekrar aday gösterilmeyerek BBP’den Başkan Adayı olan Hüseyin Uysal’a yüklendi.

Erol Şahin, “Seçim bagajımızda önceki Belediye Başkanının yükünü taşımak zorunda kaldık. Bu konuda daha fazlada konuşmak istemiyorum. Ama ben her zaman buradayım. Umarım yeni yönetim iyi işler, güzel işler yapar, hizmet ederler. Bizden yardım talep edilirse her zaman Ereğli için yanlarındayız.” dedi.

Ereğli AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır ise yaptığı açıklamada, “5 Yıl sonraki hedefe bu günden asılacağız. Mevcut Belediyenin yapamadıklarını vatandaşlar önümüze getirdi. Bunu aşamadık. 24 Haziran’a yakın oy aldık. Önemli olan rakibimizin önceki seçimden oyunu nasıl artırdığı. Bunun değerlendirmesini yapacağız kendi içimizde” dedi.


Editör: TE Bilisim