Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş arasında tartışmalara neden Ereğli Devlet Hastanesi yolu AK Parti İlçe Danışma toplantısında tekrar gündeme geldi.

Posbıyık’ın eleştirilerine yanıt veren Demirtaş, “Bir buçuk sene öncesi yazılan bir yazı ile müracaatta bulunmuşlar ama Ereğli Belediyesi gelip oraya yolu yapmamışlar. Buradan sizden özür dilerek konuşuyorum, doğuma giden bayanların orada doğum yaptıkları söylendi bize. Biz de gittik, 'burayı yaparız, kendi imkanlarımızda yaparız' dedik herhangi bir art niyet yoktu. Ama İlçe Başkanlığımıza, ve teşkilatlarımıza saldırılar başladı”

Mezarlık yerine Bin lira talep edildi…

Demirtaş, “Son zamanlarda kendisinin çıkıp açıklamalarını görüyorum ben kendisine büyüğüm olduğu için saygı duyuyorum daha önceki dönemlerde görev yaptık kendisinin şahsına hiçbir kelimem olmamıştır. Ama diyorum ki en önemli değerlerimize cenaze hizmetlerimize kendisinin de orada çıkıp da konuşmasını istedim cenaze hizmetlerinden Gülüç’te vefat eden bir vatandaşın aile mezarlığı Ereğli’de olmasına rağmen bin lira para talep ettiklerini biliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim