Bir süredir 2024 için belediye başkan adayı olup olmayacağı tartışma konusu edilen ilçenin sevilen isimlerinden Murat Sesli kesin kararını verdi.

Seçim otobüsü hazırlattıran Sesli'nin bu sürpriz çıkışı sevenlerini mutlu ederken Ereğlililer Sesli'nin hangi partinin adayı olacağını merak etmeye başladı.

Sesli'nin seçim otobüsü pazartesi günü Ereğli caddelerinde boy gösterdi.
Karadeniz Ereğli'de kısa bir dönem Belediye Başkanlığı yapan ve görev süresi boyunca hizmetleriyle taraflı tarafsız birçok kesimden takdir kazanan Murat Sesli, 2024 yılı Belediye Başkanlığı Adaylığı için çalışmalarına start verdi.

Başkan Adayı olduğunu gösteren ilk adımı şehir içinde dolaştırdığı seçim otobüsü ile atan Murat Sesli için hareketli günler seçimlere yaklaşık bir buçuk sene olmasına rağmen başlamış oldu.

Bilgilerine başvurduğumuz Sesli hazırlattırdıkları otobüsün beş gün boyunca ilçenin her mahallesini dolaşacağını belirtti. Halkın teveccühünü arkasına alarak böyle bir yola çıktığını ifade eden Murat Sesli çok yakın bir zamanda basın toplantısı düzenleyerek adaylığı ve diğer önemli konular hakkında basını ve kamuoyunu bilgilendireceğini söyledi.

Kaynak: Altan Akçakese

Editör: TE Bilisim