Halil Posbıyık ve ekibinin kendilerine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ardahanlılar Derneği Başkanı Atanur Işık, CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın Ereğli’de yaşayan Ardahanlılara verdiği değer için de teşekkür etti.

IŞIK: ‘1 NİSAN SABAHI EREĞLİ AK SAÇLI DELİKANLISINA KAVUŞACAK’
Işık, “Yürütmekte olduğunuz bu yolda size başarılar diliyorum. Özellikle Karadeniz Ereğli’de yaşayan Ardahanlılara özel bir değer verdiğinizi de biliyorum. Çünkü dernek kurucumuz ve daha önceki dönemlerde ki başkanımız ve aynı zamanda bizim onurumuz, gururumuz ve medaharı iftiharımız Sayın Yaşar Balcı’yı yanınızdan aldığınızdan dolayı çok minnettar olduğumuzu da ifade etmek isteriz. Hatta inşallah kazandığınızda çalışmaktan büyük keyif alacağınızı biliyorum. Çünkü 6 yıl kendisinin yanında çalıştım, kendisi aynı zamanda mesleki olarak ustamdır ve aynı zamanda da meslektaşımdır. Bu konuda tercihinizden dolayı da sonsuz teşekkür ederim. Karadeniz Ereğli’miz denizin mavisi, güneşin sarısı ve doğanın yeşiliyle yeniden orijinal renklerine 1 Nisan 2019 sabahından itibaren ak saçlı delikanlısına kavuşacaktır” şeklinde konuşarak sözü CHP Kdz.Ereğli Belediye Meclis Üyesi Adayı Yaşar Balcı’ya bıraktı.

 

BALCI HEMŞEHRİLERİNDEN DESTEK İSTEDİ
Balcı’da yaptığı konuşmada, CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın Meclis üye listesi sırasında birinci sırayı vermesinin Ardahanlılara verdiği değeri ve önemi gösterdiğine dikkat çekerek, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Karadeniz Ereğli’de yaşayan tüm Ardahanlılardan destek beklediğini söyledi.
POSBIYIK: ‘EREĞLİ’NİN LİDER VE TECRÜBELİ BAŞKANA İHTİYACI VAR’
CHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ta yaptığı konuşmada, Ereğli’de yaşayan herkesin Karadeniz Ereğlili olduğuna dikkat çekti.
Ereğli’nin tecrübeli ve lider Belediye Başkanına ihtiyacı olduğunu ifade eden Halil Posbıyık, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde tüm Ereğli halkının desteğine ihtiyacı olduğunu sözlerine ekledi. CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve beraberindekiler Ardahanlılar Derneği Başkanı Atanur Işık ve dernek üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Editör: TE Bilisim