Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Saadet Oruç, AK Parti'nin Ereğli'deki seçim çalışmalarına destek vermek için ilçeye geldi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı, Karadeniz Ereğlili Saadet Oruç, AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin ile birlikte vatandaşlardan destek istedi.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, bazı belediye meclis üyesi adayları ve partiler ile birlikte Yalı Caddesi'ni gezen Saadet Oruç, cadde boyunca kafelerde bulunan vatandaşlarla sohbet ederek sıkıntılarını dinledi, Erol Şahin'e destek istedi. Yalı Caddesi gezisinin sonunda belediye başkan adayı Erol Şahin, Başdanışman Saadet Oruç ile bir kafede oturarak seçim çalışmaları ile ilgili istişarede bulundu.

Kendisine destek vermek üzere Ereğli'ye gelen Saadet Oruç'a teşekkür eden Erol Şahin, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: "Kdz. Ereğlili hemşehrimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Baş Danışmanı Sayın Saadet Oruç hanımefendi seçim çalışmalarımıza destek veriyor. Kendileriyle Yalı Caddesi'nde gezerek vatandaşlarımızdan destek istedik. Saadet Oruç hanımefendiye desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum."

Editör: TE Bilisim