Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, 4 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek olan Ereğli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifine aday adaylığını açıkladı.

Karadeniz Ereğli ilçesinde önümüzdeki ay gerçekleştirilecek olan Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi başkanlığına aday olan Cevdet Civelek ve yönetim kurulu üyeleri basın toplantısı düzenledi.
4 Şubat Cumartesi saat 12.00’ de gerçekleştirilecek olan Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi seçimleri öncesinde Kooperatif Başkanlığına aday olan Cevdet Civelek ve yönetim kurulu üye Adayları Okan Şimşek, Fatih Gürgün, Ayhan Erol ve Emin Karakaya basın toplantısında basın mensupları ile bir araya geldi. 
Yapılan toplantıda konuşan başkan adayı Cevdet Civelek, Şubat ayında gerçekleşecek olan seçimler öncesinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte birlik ve beraberlik mesajı verdi. 
Amaçlarının yeni yönetim olarak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nin çıtasını yükseltmek ve daha iyi hizmet vermek olduğunu kaydeden başkan adayı Cevdet Civelek “Esnaf ve sanatkârımızı daha güçlü konuma getirmek için gayret göstereceğiz. Belli plan ve program çerçevesinde Karadeniz Ereğli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi çalışmalarında çıtayı yükselteceğiz. Esnaflarımızın sorunlarını dinleyip, çözüm önerileri alarak sürekli diyalog halinde olacağız. Karadeniz Ereğli esnaf dostlarımız yalnız değildir. Bizim amacımız, esnaf ve sanatkârımızın rekabet gücünü yükseltip, finansal olarak ihtiyaç duyduğu anda yanlarında olmak ve birlikte hareket etmektir. Mücadelemiz, günümüzün zorlu piyasa koşullarında esnafımızın ve sanatkârımızın yanında olmaktır. Dürüstlüğün olduğu yerde huzur olur, mutluluk olur. Şeffaflık ilkemiz olacaktır. Tüm Esnaf ve Kefalet Kooperatifi ortaklarımızı 4 Şubat Cumartesi günü saat 12.00’ de Sevgi Barış Dostluk Düğün salonunda yapılacak olan olağan genel kurul kongresine bekliyoruz” dedi.


 

Editör: TE Bilisim