Gazeteci Altan Akçakese'nin 'Sakıncalı Sorular' programına katılan Ereğli Belediye Başkanı ve BBP Adayı Hüseyin Uysal, CHP adayı Halil Posbıyık'ı eleştirdi.

Kimseden intikam almayacağını, bundan sonra kavga ile siyaset yapmayacağını kamuoyunda söyleyen CHP Adayı Halil Posbıyık'ın kafasının arkasında başka şeyler olduğunu anlatan Hüseyin Uysal, 31 Mart 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde Posbıyık'ı nakavt edeceğini söyledi.

Akçakesi'nin programında konuşan Hüseyin Uysal, "Eski Belediye Başkanı ile, görev yaptığı yirmi yıllık sürenin istediği dönemi benim beş yıllık dönemim ile kıyaslama hazırım.  Ben beş yıldır görev yapıyorum. Altı seçim, üstüne de 15 Temmuz hain darbe girişimi yaşadım. Buna rağmen bu beş yıllık dönemimi Sayın Posbıyık ile istediği zaman, istediği yerde tartışırım. Herkes kendi yürümesine baksın. Kendisi kavgadan uzak olalım, diyor ama kafasının arkasında başka şey var.  2014 seçimlerinde 422 oyla kazandık. Yani sayıyla kazandık. 2019 seçimlerinde ise kendisini nakavt edeceğiz. Önümüzde 55 gün var. Bence düşme dersleri alsın. Hocaya ihtiyacı varsa bem kendisine hoca da bulurum. Söz; hocanın parasını da ben vereceğim" dedi.


 

Editör: TE Bilisim