AK Parti'den tekrar aday gösterilmeyen Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediye personeli ile toplantı düzenledi.

Hüseyin Uysal yerine Erol Şahin'i aday gösteren AK Parti'den istifa eden mevcut Başkan Hüseyin Uysal, Siyasetin matematiği yok. Ona bakarsanız ben yüzde 99.9 adaydım. Geriye kalan yüzde 0.1 beni yendi. Fakat bu Millet yeter diyecek. Yeter bu milletin çocuğu var. Yeter bu milletin evladı var diyecek" dedi.

Adaylığıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Başkan Uysal sözlerine şöyle devam etti: “Şimdi adaylık, siyaset bunlar konuşuluyor. Aklınızdan matematikte yapıyorsunuz, farkındayım. Şunu gördüm. Siyasetin matematiği yok. Ona bakarsanız ben yüzde 99.9 adaydım. Geriye kalan yüzde 0.1 beni yendi. Şimdi de ben, sizin huzurunuzda yüzde 99 değil, 99.999 onları yeneceğim. Çünkü bu halk, hizmet eden adam istiyor, çalışan adam istiyor. Çalışan adam istiyorlar, yatları, katları olanları istemiyorlar. Bu yüzden ben isyan ediyorum. Hani rahmetli Menderes’inde bir sözü var. ‘Yeter bu milletinde adamı var, Yeter, bu milletinde çocuğu var’. Ereğli’de, doğruların, çalışkanların, dürüstlerin, hizmet edenlerin ortak bir ittifakı olacak. Çünkü bu Millet yeter diyecek. Yeter bu milletin çocuğu var. Yeter bu milletin evladı var diyecek. Sizlerde  Ereğli’nin en büyük ailesi olarak sizlere güveniyorum. Tek istediğim aranıza dedikodu sokmayın. Nifak tohumlarına fırsat vermeyin” dedi. 

Hüseyin Uysal'ın Büyük Birlik Partisi'si (BBP) Genel Merkezi ve İl Başkanı Ahmet Çolak ile temaslarını sürdürdüğü gelen bilgiler arasında.

Editör: TE Bilisim