Yılmaz, beraberinde şube yöneticileri, iş yeri temsilcileri ve bazı şirket yöneticileri ile birlikte, üniteleri dolaştı.

Erdemir Yardımcı İşletmeler Direktörlüğü’ndeki çalışanları ziyaret ile kutlamalarına başlayan Yakup Yılmaz, sırasıyla; Soğuk Haddahaneler Direktörlüğü, Yardımcı İşletmeler Direktörlüğü, Atelyeler Direktörlüğü, Sıcak Haddehaneler Direktörlüğü ve Demir Üretim Direktörlüğü ile sürdürdü.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde; Erdemir çalışanlarının Ramazan Bayramı’nı kutlayan Şube Başkanı Yılmaz, “Değerli arkadaşlarımıza sağlık ve huzur içerisinde geçireceğimiz bayramlar diliyoruz. Bayramınız Kutlu Olsun. Birlikte; Daima daha ileriye, Daima daha iyiye birlikte gideceğiz” dedi.

Yılmaz; beraberinde, Erdemir İnsan Kaynakları Direktörü Atilla Yelboğa, İnsan Kaynakları Müdürü Kerem Çelebi, Türk Metal Şube Sekreteri Hakan Eskibina, Şube Mali Sekreteri Ferdi Ergün, Şube Eğitim Sekreteri Birol Onay, Şube Teşkilatlanma Sekreteri Çetin Altay, İş Yerleri Baş Temsilcisi Barbaros Özdemir, ziyaret edilen iş yerleri temsilcilerinin de katıldığı ziyaretlerin ardından, Ramazan Ayı’nın son iftarını da şirketteki Merkez Yemekhanesinde işçilerle birlikte yaptı.

Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz, yetkili oldukları Ersem ve Tat Metal AŞ. iş yerlerini de ziyaret ederek, üyeleriyle ve şirket personelleriyle bayramlaşmıştı.

Editör: TE Bilisim