Gökçebey Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında Sultan Cafede Gök-Bel Şirket personelleri için toplu iş sözleşmesi törenle imzalandı.

Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Yazı İşleri Müdürümüz Baki Kılınç, Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Osman Karataş, Yardımcısı Hasan Aydın, Gök-Bel Şirket Müdürü Seçkin Özdemir arasında yapılan sözleşme törenine, Karabük eski Belediye Başkanı ve İYİ Parti Karabük 27.Dönem Milletvekili adayı Dursun Aaltınparmak, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, daire amirleri ve belediye personelleri katıldı.

Yüzde 86 işçilere zam veren Belediye Başkanı Vedat Öztürk, “Göreve geldiğimiz günden beri maaşlarınızda ve sosyal haklarınızda iyileştirme yaptık. Bugüne kadar yaptığımız tüm projeleri birlikte gerçekleştirdik.

Her zaman emeğin yanında olduk, çalışanlarımız için brüt ücretlerine enflasyon oranın yaklaşık yüzde 86 olacak şekilde düzenleme yapmaya karar verdik. Yeni ücretin canla başla çalışan çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Bu vesileyle yeni yılınızı kutlarım’’ dedi.

Şirket personelleri Belediye Başkanı Öztürk’e plaket ve çiçek verirken, verilen zammı davul ve zurna eşliğinde kutladılar.

Editör: TE Bilisim